Utorak 12.03.2019.
18:49
Vestionline

Muž Nikol Kidman joj posvetio pesmu: "Ona je manijak u krevetu" (VIDEO)

EPA-EFE
Nikol Kidman i Kit Urban

Naime, on je nakon 13 godina braka odlučio da slavnoj glumici posveti pesmu koja nosi naziv Blizanac, što je znak kojem prema horoskopu pripada Nikol. 

Zanimljivo je i kako su stihovi pesme nastali. Naime, kada je jedna saradnica pitala muzičara da opiše Nikol, on je rekao da je glumica manijak u krevetu, ali pametnica u glavi. Rima (maniac in bed, brainiac in head) je ispala sasvim slučajno, stih je zabeležen i kasnije postao deo pesme. 

"Mojoj ženi se pesma baš dopala", priznao je Kit Urban u jednom intervjuu. 

Mnoge žene su na društvenim mrežama komentarisale i pitale se da li je muzičar prešao granicu time što je otkrio njihovu intimu, ali Nikol to nimalo ne smeta. Štaviše, ona nikad nije krila da voli da eksperimentiše u krevetu. 

"U životu sam istraživala ​razne vrste ljubavi. Istraživala sam opsesiju, neobične seks-fetiše, ali i duhovni aspekt braka i monogamiju. Još sam na tom putovanju", rekla je Nikol 2009. godine za magazin GQ. 

Nikol Kidman i Kit Urban venčali su se 2006. godine. Imaju dve ćerke, Sandej Rouz (10) i Fejt Margaret (8). Glumica iz prvog braka sa kolegom Tomom Kruzom ima i dvoje usvojene dece Izabelu i Konora. 

Iako ima četvoro dece, Nikol je javno priznala da joj je žao što nije upoznala Urbana dok je bila u dvadesetim, jer bi u tom slučaju do sada mogli da imaju desetoro dece.

2024 © - Vesti online