Utorak 12.03.2019.
22:06
Ž. Marković

Klub častio i večerom

Ž. Marković
Sjajna atmosfera: Veselje u SDK Minhvilen

Gošće su vodile glavnu reč i najviše se veselile. U prepunoj sali pored ostalih bile su familije Savanović iz Gradiške, Jović iz Lopara, Stojić, Gavrić i Nikolić iz Suvog Dola, Lukavice i Gornje Lepenice, Perić iz Aleksandrovca Župskog, Nedić iz Modriče, Kovljenić iz Grahova. 

Došle su i porodice Vasiljević, Vasić, Kare i druge. I ove večeri je klub sve goste častio večerom.

- Došli smo u SDK na muziku i da ispoštujemo naše dame. S nama su i dragi prijatelji Savanovići iz Gradiške. Bilo je i ića i pića, a najviše dobre muzike - kaže Savo Jović rodom iz Lopara.

- Muž me izveo za 8. mart ovde u Minhvilen. Divna atmosfera, a za to je najzaslužniji Di-džej Krmak. Divan provod, kako to i dolikuje za Dan žena. Na ulazu sam dobila ružu i to me prijatno iznenadilo - kaže Silvana Perić iz Aleksandrovca Župskog.

- Odlučili smo da za ovo veče pozovemo Di-džej Krmka u goste, jer je ranije ostavio veoma lep utisak na goste, pogotovo na dame. Klub je izašao u susret našim članovima i po običaju priredio besplatnu večeru, to ćemo praktikovati povremeno i ubuduće - izjavio je Gordan Krajišnik, predsednik Srpskog demokratskog kluba

Uživali pored žena

Ž. Marković
Drago i Stana Nedić

- Svake godine izvodim suprugu Stanu, za 8. mart na muziku u naš klub u Minhivlenu, jer je ona to zaslužila. Večeras dame imaju prednost i neka se vesele i igraju. A pored njih uživamo i mi muškarci - kaže Drago Nedić, rodom iz Modriče.

Ž. Marković
Prijatelji: Porodice Jović i Savanović
2024 © - Vesti online