Ponedeljak 11.03.2019.
23:32
Z. Mirković - Vesti

Mame su stub "Mokranjca"

Z. Mirković
Zdravica: Majke se sastaju i dok probe traje

U petak uveče organizovana je proslava za članove i prijatelje kluba povodom 8. marta, a prostorije "Mokranjca" bile su tesne da prime sve zainteresovane goste.

Uprava kluba pripremila je hranu i piće, ali i dobar orkestar Dragana Joksimovića što je bila garancija za nezaboravnu zabavu. Time se uprava potrudila da na svojstven način majkama, suprugama i svim ženama na njihov dan kaže hvala.

- Moram da naglasim da su mame poseban stub "Mokranjca" i njihov doprinos u razvoju je veoma veliki, naročito što uglavnom majke dovode svoju decu na probu i samim tim doprinose efikasnijem radu. U "Mokranjcu" se za vreme dečjih proba majke sastaju, druže i u opuštenoj atmosferi zaborave malo na dnevne obaveze i posao - rekao je predsednik društva Saša Kostić.

Z. Mirković
Vesela atmosfera u prostorijama "Mokranjca"

Inače na proslavi Dana žena 90 odsto gostiju činili su roditelji dece koja igraju u društvu. Do sitnih jutarnjih sati prisutni su se družili, igrali i pevali, a zbog odlične atmosfere tradicija proslavljanja Dana žena biće sigurno nastavljena.

Pored uprave značajan doprinos organizaciji proslave Dana žena dali su igrači prvog ansambla, koji su pomogli da veče bude vrlo uspešno.

Divno veče

Među gostima su bili i Mladen i Nataša Paunović čija deca igraju u društvu. Mladen je autoprevoznik, koji već godinama vozi "Mokranjac" na sva gostovanja,

- Sjajna proslava, divno veče, žene su naravno bile u glavnoj ulozi i zato smo se divno osećale - kazala je Nataša.

Z. Mirković
Nataša i Mladen Paunović
2024 © - Vesti online