Ponedeljak 11.03.2019.
18:16
Z. Vicelarević - Vesti

I Slobodan slavi 8. mart

Z. Vicelarević
Prepune prostorije SKC

- Svaki praznik dama pokušavamo da obeležimo baš 8. marta. Tako smo i sada to uradili. Kao i za sve naše zabave i proslave i ovoga puta je interesovanje bilo veliko. Ulaznice za proslavu 8. marta smo pustili u prodaju pre dvadesetak dana i bile su rasprodate u roku od tri dana. Iako smo do maksimuma proširili prostorije i dodali još nekoliko stolova, nažalost, nismo uspeli svima da izađemo u susret - kaže nam Robert Jovanovski, predsednik SKC.

Među najveselijim damama bile su Anđelka Crnogorac, Danijela Grbić, Ana Kovačević, Gordana Jeftić i Neda Krčmar.

Z. Vicelarević
Najveselije: Neda, Gordana, Ana, Danijela i Anđelka

- Ambijent je svečan, svi su tako ljubazni, raspoloženi, veseli. Iz godine u godinu je sve bolje organizovano. Sa zadovoljstvom dolazimo na mnoge zabave, a za 8. mart je ovde najlepše. Sve smo ovde sa muževima došle, ali smo se malo od njih odvojile kako bi smo proslavile naš dan - kaže za "Vesti" Gordana Jeftić.

Razlog za slavlje nisu imale samo žene nego i Slobodan Vujčić koji je slavio rođendan u velikom ženskom društvu. Pored Slobodana i njegove supruge Kristine Vujčić, bile su tu i Dana Karanzali, Stevka Gecić, Vidosava Bogić, Ljiljana Gavrić, Vida Pirić, Stevanija Raković i Rada i Milutin Vukajlović.

Z. Vicelarević
Rođen 8. marta: Slobodan Vujčić sa društvom

- Rođen sam na Dan žena i večeras slavim 61. rođendan. Nekako mi je Bog dao da sam uvek u društvu lepih žena i kao što vidite i večeras je tako. Supruga i ja imamo dve ćerke i sina, pa sam i kod kuće okružen većinom ženskim svetom. Ne mogu da se požalim. Sa njima je uvek i veselje lepše - priča dobro raspoloženi Slobodan.

Za ovako veliki praznik odabran je vrhunski bend, Elit, sa pevačicom Draganom Vrbaški, koja je nedavno ušla u uži izbor zvezde Granda.

Predsednik delio cveće

Po već ustaljenom običaju, na ulazu su sve dame dočekane cvećem, a dočekivao ih je Robert Jovanovski lično sa suprugom Anđi.

Z. Vicelarević
Dejan i Branka Pernjaković i Anđi i Robert Jovanovski
2024 © - Vesti online