Ponedeljak 11.03.2019.
10:55 >> 12:06h
Vestionline

Ivica Iliev podneo ostavku!

M. Todorović
Ivica Iliev

Dva uzastopna poraza od po 1:0 od drugoplasiranog Radničkog iz Niša na svom stadionu i Voždovca u gostima doneli su velike potrese u Humskoj 1. Toliko jake da je prvo trener Zoran Mirković napustio "kormilo", a za njim i Iliev.  

- Istina je, više nisam sportski direktor Partizana! Žao mi je zbog odlaska Zorana Mirkovića, jer smatram da je ogovornost samo moja i ničija više!

Za mogućeg naslednika se navodi ime sadašnjeg kapitena Saše Ilića. Još nije potvrđeno.

- Ovakav potez je nešto sasvim logično, smatram ga moralnim činom. Normalno je da jednog dana dođe i taj trenutak. Tri i po godine sam obavljao funkciju sportskog direktora, imao sam odrešene ruke i zahvalan sam svima u Partizanu na tome. Bilo je lepih, ma predivnih momenata, ali sada je otišlo u drugu krajnost i ne želim da neko drugi ispašta zbog moje odgovornosti. Stidim se onoga što vidim na terenu, ne mogu sa tim nikako da se pomirim. Neke od tih igrača sam lično doveo, neke nisam, ali sam dozvolio da dođu, a nekima smo produžili ugovore, i to sam takođe dozvolio, a očito to ničim nisu zaslužili - rekao je Iliev za Telegraf.

Partizan je treći na tabeli Superlige Srbije i zaostaje čak 14 bodova nad Radničkim i 21 za najljućim rivalom Crvenom zvezdom na čelu domaćeg prvenstva.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ивица Илиев поднео оставку!

Објава коју дели ГРОБАРИЗАЦИЈА (@_grobarizacija) дана 11. Мар 2019. у 3:02 PDT

2024 © - Vesti online