Ponedeljak 11.03.2019.
10:25
Vestionline, Tanjug

Milivojević: Ne igram, ali samo dok je Krstajić selektor

EPA/MARTIN DIVISEK
Luka Milivojević

Milivojević je, posle izjave Krstajića da Luka nije spreman da igra za Srbiju poručio da je "prinuđen da reaguje zbog laži".

- Krstajić je nedavno je sa ljudima iz FSS bio u poseti u Londonu i razgovarali smo. Rekao sam mu da ne mogu da guram stvari pod tepih i da pređem preko ozbiljnih optužbi koje je izneo na moj račun (da je spremao puč prim. aut) - rekao je Milivojević za "Mocartsport".

On je dodao da je bio spreman da oprosti Krstajiću, ali da selektor demantuje sve optužbe prema njemu.

- Ljudski je praštati. Ali sam imao samo jedan zahtev, da javno opovrgne izmišljene optužbe iznete na moj račun. Dakle, ne da se izvini, već da javnosti, ljudima i navijačima reprezentacije kaže istinu. Ne treba meni izvinjenje, već da se čuje istina. Zna i on da su to bile optužbe bez bilo kakve realne podloge.

Milivojević je potvrdio da je sada definitvno da neće igrati za nacionalni tim dok je Krstajić selektor.

- Kako da radimo i funkcionišemo ako nema poverenja i ako se izmišljaju lažne optužbe da se pokrije sopstveni neuspeh? Volim Srbiju i nadam se da ću u budućnosti opet igrati za nju. Tu stavljam tačku na ovu priču, ako ne budem opet morao da reagujem u budućnost", naveo je on, dodajući da nije završio sa Srbijom.
 

2024 © - Vesti online