Nedelja 10.03.2019.
16:13 >> 19:11h
Vestionline

Partizan u krizi, bodovi ostali na "krovu" (VIDEO)

MN Press
Dragoljub Srnić - strelac jedinog gola, u duleu sa Nemanjom Nikolićem

Voždovac: Ilić, Matović, Jovanović, Mikić, Ćirković, Srnić(od 74. Purtić) , Pavlović, Arsić, Luković, Trujić(od 94. Mašović) , Stuparević. Trener: Aničić.

Partizan: Kljajić, Šehović, Pavlović, Miletić, Vulićević, Šćekić(od 78. Georgijević) , Zdjelar, Kosović (od 62. Pantić), Zakarić, Nikolić, Gomes. Trener: Mirković.  

Domaćin je osvojio nova tri boda i produžio snove o igranju u plej-ofu, strelac jedinog gola na susretu bio je Dragoljub Srnić u 60. minutu.

Dugo su crno-beli bili bez poraza, poslednji put su izgubili 22. jula 2018. godine u utakmici prvog kola tekuće sezone, od Radnika u Surdulici (0:1), a onda su usledila dva vezana poraza. Prvi u sredu, sa stadiona partizana bodove je odneo Radnički iz Niša (0:1) a danas su bodovi ostali na stadionu Voždovca.

Partizan trenutno zaostaje 14 bodova za drugoplasiranim timom na tabeli (Radnički Niš) a čak 21 za vodećom Crvenom zvezdom.

- Kraj utakmice!

- 94. minut - Izmena kod domaćih, umesto Trujića u igru ulazi Mašović.

- 92. minut - Stativa Zakarića!

Nikolić je prebacio loptu preko golmana Ilića, ona je izbijena sa gol linije, natrčao je Zakarić i pogodio stativu!

- 78. minut - Druga izmena u Partizanu, umesto Aleksandra Šćekića na terenu je Dejan Georgijević.

- 76. minut - Stativa! Arsić je sa desne strane proigrao Andriju Lukovića, koji šutira sa 16 metara i pogođa levu stativu gola Partizana.

- 72. minut - Stefan Purtić ulazi u igru umesto strelca Dragoljuba Srnića.

- 69. minut - Šutirao je Danilo pantić lukavo pod prečku, ali Marko Ilić je sjajno intervenisao, vrhovima pristiju loptu je izbacio u korner.

- 62. minut - Umesto Nebojše Kosovića na terenu je Danilo Pantić.

- 60. minut - GOL! 1:0! Dragoljub Srnić!

Greška Bojana Ostojića, izgubio je duel na 30 metara od gola, Srnić je krenuo ka golu i rutinskim udarcem je savladao Kljajića poslavši loptu u levi donji ugao.

- 55. minut - Ponovo Trujić. Lošija pozicija nego u prethodnoj situaciji, šutirao je u bliži ugao po zemlji, ali je Kljajić zaustavio udarac nekadašnjeg igrača Partizana.

- 52. minut - Novi šut Zakarića ali je golman Voždovca siguran.

- 47. minut - Prva ozbilja prilika za domaći tim u drugom poluvremenu! Nikola Trujić je šutirao sa 16 metara ali je lopta završila pored leve stative.

- Poluvreme!

- 43. minut - Vulićević je dobro centrirao sa desne strane, skočio je Rikardo Gomeš i sa nekoliko metara šutirao glavom ali je lopta završila pored desne stative gola Voždovca.

- 36. minut - Stuparević je oborio Zdjelara a sudija Marković nije ništa dosudio.

Ostaje samo dilema da li Zdjelar oboren u kaznenom prostoru ili ispred?

- 35. minut - Odlična prilika za Strahinju Pavlovića! Mogao je da postigne prvi gol u dresu Partizana! Zakarić je centrirao a odbrana Voždovca zaboravila je na visokog štopera crno-belih, koji je šutirao glavom sa nekih šest metara, ali lopta ide pored stative.

- 30. minut - Veoma dosadna utakmica na Voždovcu!

- 19. minut - Nemanja Nikolić se ponovo "laktao", i ponovo je prošao nekažnjeno!

Bio je u duelu sa bivšim igračem Crvene zvezde Nikolom Mikićem. Napadač Partizana je potom ušao u sukob sa još jednim bivšim fudbalerom crveno-belih. Kratak verbalni duel Lukovića i Nikolića završen je tako što su ih saigrači rastavili.

- 12. minut - Velika šansa za Voždovac!

Izašao je Andrija Luković sam ispred Kljajića, šutirao je pravo u golmana crno-belih koji je dobro reagovao nogama i spasio svoj gol.

- 10. minut - Bez konkretnijih prilika na obe strane terena...

- 1. minut - Odmah na startu dva kornera za domaći tim, bilo je gužve u šesnaestercu crno-belih ali bez veće opasnosti po gol Kljajića.

- Utakmica je počela...

Pobeda bi i te kako legla i jednima i drugima: Voždovcu da bi hvatao poslednje vagone voza s kojim se ide u doigravanje, a Partizanu da se iskupi za poraz u prošlom kolu na svom stadionu protiv niškog Radničkog, koji je kao drugoplasirani uvećeo ionako ubedljivu prednost u odnosu na trećeplasirane "crno-bele".

- Situacija nije prijatna, međutim, spremamo se i za takve stvari. Moramo da dignemo glavu i da idemo napred. Najbolji lek za povratak samopouzdanja su pobede i dobra igra - rekao je uoči utakmice Partizanov trener Zoran Mirković.

U nastavku sezone posle zimske pauze pojačani Voždovac je pobedio u oba meča kod kuće, a u oba u gostima je poražen. U prvom delu bilo je 4:0 za Partizan, a u prethodnom duelu na veštačkoj travi na "Krovu", u maju prošle godine, Voždovac je postigao i jedinu pobedu u 14 međusobnih okršaja - 2:1.

2024 © - Vesti online