Ponedeljak 11.03.2019.
08:32
Z. Vicelarević - Vesti

Mia Borisavljević za "Vesti" otvorila dušu: Laži rušim na sudu

instagram/miaborisavljevic
Atraktivna mama: Mia Borisavljević

- Dobro sam se snašla. Mada je u početku bilo teško, s vremenom je sve lakše. Naravno, imam veliku pomoć moje majke, a imamo i bebisiterku, tako da posao nije stao. Ema će u maju proslaviti prvi rođendan i već me prepoznaje na televiziji. Ona već sve zna i ponešto i kaže. Već počinje da hoda i pažnju joj privlači televizor. Kad me prepozna na TV grli ga - kaže Mia Borisavljević.

Atraktivna pevačica ističe da je više ne pogađaju loši i neistiniti natpisi u novinama i portalima.
- Na početku karijere, dok sam bila neiskusna i kad sam mislila da se događa samo meni, to je bilo strašno. Sada shvatam da je to deo posla svake javne ličnosti i potpuno mi je smešno. Apsolutno me ne pogađa kao na početku. Ne čitam i ne trudim se da vidim šta piše o meni, ali je internet dostupan svima, pa neko nešto vidi, pošalje mi i uvek dođe do mene. Uglavnom ne odgovaram na takve stvari, jer to je utopija, ali sam jednom završila na sudu i prošla sam pobednički (smeh).

Ono što joj imponuje jeste to što važi za jednu od najzgodnijih dama na estradi i da to naravno shvata kao kompliment. O ljubavi prema putovanju Mia kaže da je planine i zimski ambijent ne privlače, ali za tople krajeve je uvek raspoložena.

- Obožavam da putujem i to u toplije egzotične destinacije. Izdvojila bih Sejšele, Tajland, Dubai. Kina mi je prelepa zemlja. Moja sestra tamo živi i mnogo puta sam bila. Australija me takođe privlači. Putovanja daju smisao mom životu i ovih dana planiramo mnoga privatna putovanja za ovu godinu.

Što se poslovnih putovanja i gostovanja tiče, Mia je skromna i kaže da voli da ide u Beč. Napominje da do sada nije pevala na Sejšelima, mada bi to rado učinila.

- U Australiji takođe nisam pevala i znam da u ovoj zemlji imam puno fanova i dobijam mnogo poziva, ali čekam pravi momenat za gostovanje u Australiji.

O plastičnoj hirurgiji

Plastična hirurgija za Miu je u današnje vreme sasvim normalna stvar.

- Onaj ko zna da to upotrebi, a ne zloupotrebi, onda je dobro. Mislim da u 2019. godini ne treba trpeti neke nedostatke i nešto što vam smeta. U svakom slučaju, zloupotreba, to jest, loši saveti, loši hirurzi, treba da se prođe neki psihički test. Ako neko nije još uvek spreman i ne zna tačno šta hoće, to može da ostavi velike traume ako se ne uradi kako treba. Mala je granica između šika i kiča - kaže Mia, koja je pre 10 godina bila učesnica Velikog brata.

- Tada je to bilo tek na početku i nije bilo toliko često i malo javnih ličnosti je ušlo u rijaliti. Meni je to značilo puno za početak karijere. Ali se to dosta promenilo i više nije isto, niti traje isto. Tada je to trajalo mesec dana i to je bio plafon koliko sam ja mogla da izdržim u zatvorenom prostoru i bez posla i normalnog života. Mislim da je ovo sad sve preterivanje i više ne bih učestvovala.

Fanovi iz Limburga

Lična arhiva
Obožavaju ih: Kristina, Mia, Magdalena i Bojan

Magdalena Biškić i Kristina Šimunović su bile opčinjene nastupom Mie i Bojana u "Londonu".
- Pevali su su fantastično i stvarno ne mogu reći ko je od njih bolji na sceni. Podjednako su oboje super. Zbog njih smo došli čak iz Limburga. Miu pratimo od početka njene karijere i mislim da joj Bojan odlično pristaje - kaže Magdalena, koja je prvi put, ali kako kaže, ne i poslednji u diskoteci "London".

 

2024 © - Vesti online