Petak 08.03.2019.
22:32
Vestionline

U drugom meču bez Kristijana Ronalda Juventus dao najviše golova ove sezone (VIDEO)

Tanjug/AP
Kristijano Ronaldo sve vreme ostao među rezervama

Portugalski as Kristijano Ronaldo je bio pošteđen napora. Juventus je i bez njega opravdao ulogu potpunog favorita, odmarajući svoju najsjajniju zvezdu za iskušenje koje predstoji u utorak. Stara dama u revanšu osmine finala Lige šampiona dočekuje Atletiko, koji ju je u Madridu savladao s 2:0.

Tanjug/AP
Kin postiže prvi gol na meču

Prva dva pogotka dao je 19-godišnji tamnoputi napadač Moize Kin, izdanak Juventusovog podmlatka, koji je na najbolji mogući način iskoristio priliku ukazanu mu baš zbog Ronaldovog predaha. Bio je strelac u 11. i 39. minutu, a pokazao je i neka majstorstva.

Sledeća dva gola dali su Nemac Emre Džan iz penala u 67. minutu i Francuz Blez Matuidi u 71. Utešni pogodak za Udineze bio je delo rezerviste Lasanje u 84.

Kristijano Ronaldo, koji je prošlog leta stigao u Juventus iz Reala, prethodno je igrao na svih 26 utakmica u prvenstvu, na obe u kupu (Juventus ispao u četvrtfinalu protiv Atalante), u jednoj u Superkupu Italije (protiv Milana) i na šest od sedam u Ligi šampiona. Propustio je susret s Jang bojsom u Torinu u drugom kolu zato što je u prvom bio isključen protiv Valensije na Mestaji.

2024 © - Vesti online