Petak 08.03.2019.
18:13
Vestionline

I Borjan produžio ugovor sa Zvezdom

twitter.com/crvenazvezdafk
Borjan s predsednikom kluba Mijailovićem i sportskim direktorom Mrkelom

Posle Vujadina Savića, Filipa Stojkovića, Milana Pavkova, Branka Jovičića i Marka Gobeljića ugovor sa Zvezdom je produžio i čuvar mreže Milan Borjan (31), koji je "crveno-belima" pristupio u leto 2017. posle Ludogoreca kao usputne stanice.

- Velika mi je čast što je klub produžio ugovor sa mnom i što ću biti ovde naredne četiri i po godine. Presrećan sam, želeo bih da se zahvalim Svetozaru Mijailoviću, Zvezdanu Terziću, Mitru Mrkeli i treneru Vladanu Milojeviću na takvom poverenju. Želim da nastavimo s dobrim rezultatima. Davaću maksimum kao i do sada. Pokušaću da branim što bolje i da iz dana u dan što više napredujem i da im na poverenju uzvraćam pobedama. Godinu i po dana smo zajedno, što smo duže na okupu, biće i bolji rezultati, družimo se i van terena, imamo odličnu atmosferu, što se odražava i na uspehe - kaže jedan od najzaslužnijih za dve Zvezdine sezone u kojoj su navijači obradovani i evropskim pobedama.

- Veliko pojačanje za Crvenu zvezdu, jer je Borjan uradio mnogo u proteklom periodu i odbranama je ušao u srca svih navijača svojim. Svima nama u klubu daje posebno samopouzdanje, jer kada imate jednog takvog golmana, onda se to prenosi i na navijače, i na igrače, a i na nas u upravi. Borjan je branio sjajno i u velikim utakmicama i na takozvanim manjim. Bio je redovan, branio je i povređen i svakako da je produžetak ugovora veliki podstrek i ohrabrenje za sve nas - rekao je Zvezdin sportski direktor Mitar Mrkela.

2024 © - Vesti online