Petak 08.03.2019.
17:37
Vestionline

Kako je argentinski savez objavio da se vraća Mesi (VIDEO)

Argentinski selektor Lionel Skaloni (40) objavio je na koje igrače računa za dve prijateljske utakmice: protiv Venecuele na Atletikovom stadionu u Madridu (22. mart) i kao gost Maroka (26. mart). Među njima je i povratnik Lionel Mesi (31), jedan od najboljih fudbalera ikada, koji je, pod utiskom loših igara reprezentacije na Mundijalu u Rusiji prošlog leta (poraz s 4:3 u osmini finala protiv potonjeg šampiona Francuske), onda obznanio da više neće biti deo nacionalne selekcije.

Vreme leči sve pa se predomislio. Njegovu odluku je argentinski savez dočekao kao povratak božanstva s "desetkom" na leđima. Dres spremljen za najsjajniju argentinsku zvezdu posle Maradone dopremljen je kao specijalna pošiljka u metalnom koferu, koji je isti onakav kakvog ga u filmovima zapažamo kad se nosi gomila para ili...       

Glavno takmičenje koje Argentina ima ove godine je 49. prvenstvo Južne Amerike u Brazilu (14. jun - 7. jul). U grupi je s Kolumbijom, Paragvajem i - Katarom, senzacionalnim prvakom Azije. Gost je i reprezentacija Japana.                                           

2024 © - Vesti online