Subota 09.03.2019.
02:30
Mondo.rs, Vestionline

Muškarcima su ovakve žene dosadne

pixabay.com
Foto: Ilustracija

A muškarci su otkrili kakve to žene smatraju dosadnim...

Ne voli da proba nove stvari

- Ja volim da užim i otkivam nove stvari, nova iskustva. Tako da, za mene je dosadna žena koja ne želi nimalo da promeni svoju uobičajenu dnevnu rutinu. Volim žene otvorenog uma, koje vole da postavljaju sebi izazove i otkrivaju nove stvari u raznim sferama - intelektualno, društveno, kulturološki i seksualno. Neko ko misli da sve zna i da nema šta da nauči je za mene dosadan. Volim žene koje uživaju u novim iskustvima i koje se ne plaše da izađu iz zone komfora - ispričao je jedan muškarac za sajt YourTango.

Ne uklapa se

"Ne mislim da jedna određena karakteristika čini ženu dosadnom, već odsustvo nečega što tražiš u ženi. Zapravo, mislim da osoba ne može da bude generalno dosadna, može samo da bude lično tebi dosadna".

Ne ume da sluša

Jedan muškarac smatra da je dosadna žena koja ne ume da sasluša partnera. "Žene generalno misle da su dobre u tome, ali često mi se dešava da ona jednostavno priča i nikako mi ne dozvoljava da nešto kažem".

Preuzima ličnost

"Dosadne su žene koje pokušavaju da preuzmu tvoju ličnosti jer odjednom počinju da se zanimaju za sve ono što se tebi dopada. Da sam hteo da budem sa sobom u vezi, bio bih".

Nema društvo

"Ono što ženu čini dosadnom je to što želi da provodi vreme samo sa mnom, dok radimo uobičajene stvari koje parovi rade. Više mi se dopadaju žene koje imaju i svoje društvo, izlaze sa mnom ili bez mene, ali kod kojih se nešto zanimljivo uvek dešava".

Priča samo o sebi

- Žena koja na sastanku priča 40 minuta samo o sebi? E, to je dosadno! - kratko i jasno je poručio jedan muškarac.

Kratki odgovori

"Najdosadnija stvar kod žene je, kada počnete da se dopisujete, a ona ti na sve poruke odgovara samo reč-dve. Ona je možda zabavna i uzbudljiva, ali ako to ne ume da izrazi tako što će se angažovati u razgovoru, bilo uživom ili porukama, delovaće dosadno".

Nema ništa jedinstveno

"Dok svi žele da se zabavljaju sa nekim 'normalnim', većina muškaraca pored sebe želi devojku koja je na neki način jedinstvena. To što voli pse, sluša popularnu muziku, ne čini je posebnom. Muškarci vole žene koje imaju neki svoj put u životu i koje umeju to da pokažu. One ne treba da se plaše da pokažu autentičnu stranu svoje ličnosti".

Zalepljena je za telefon

"Možda ona ima uzbudljiv život na Instagramu ili nekog posebnog u virtuelnom svetu, ali ako ne može da se 'skine' sa telefona, delovaće dosadno. Nijedan muškarac ne želi da bude sa devojkom koja ne može ni na sekund da se odvoji od telefona, kako bi uživala u realnom životu".

Svaki razgovor je negativan

Jedan muškarac kaže da ga kod žena najviše odbija kada se na sve žale i generalno, zrače nekom negativnom energijom.

- Potpuno razumem da nesreća voli društvo, ali najlakše je žaliti se. Ali, to ima i dobru stranu jer brzo zaključim kada žena nema ništa pozitino da kaže u vezi sa bilo čim. I onda odmah znam šta će da kaže na bilo koju temu koju pokrenem, pre nego što išta izgovori. Radoznalost je privlačna. Negativnost je dosadna - poručuje on.

Nema svoje hobije

"Užasno je dosadno kada ja postanem hobi svoje devojke. Možda je nekim muškarcima to OK i ja poštujem to što žele da devojke budu njihovi najveći obožavatelji. Ali, ako nemate nikakva druga interesovanja osim partnera, to postaje dosadno. Kada osoba ima interesovanje ili strast za neke stvari, to je čini neverovatno zanimljivom".

2024 © - Vesti online