Petak 08.03.2019.
15:40
Vestionline

Ispovest Stefana Šćepovića koja je šokirala javnost!

twitter.com/marca
Stefan Šćepović, bivši reprezentativac Srbije

Stefan Šćepović napustio Videoton i otišao u Poljsku, dok je u Mađarskoj ostao njegov rođeni brat Marko.

Bivši fudbaler Partizana i novi napadač Jagelonije Stefan Šćepović šokirao je javnost priznavši da je bio maltretiran fizički i psihički tokom boravka u mađarskom Videotonu.

Šćepović nije želeo da imenuje "siledžiju", ali iz opisa u intervjuu jednom poljskom sportskom magazinu može se lako naslutiti o kome je reč - Danku Lazoviću!

- Ljut sam kad se setim šta sam prošao u Mađarskoj. Nisam imao problem tamo ni sa kim, ali je jedan igrač imao problem sa mnom. To je bio Srbin koji danas više ne igra fudbal - rekao je Šćepović i time prstom pokazao ka bivšem reprezentativcu i napadaču Partizana.

Traumatično iskustvo sa Lazovićem Šćepović je ovako prepričao:

- Stalno me je napadao iz samo njemu znanih razloga. Vikao je: "Udariću te, napraviću ti pakao u svlačionici, majku ti je*em!" Isprva sam pokušavao da ga smirim, govorio sam da tako ne treba pričati sa mnom, ali on je nastavio vičući: "Prebiću te, nećeš se izvući!" U jednom trenutku sam mu i ja uzvratio: "Ajde, udari me, molim te", i naravno ništa se nije dogodilo, ali je on nastavio da me proziva.

Za sve to vreme stručni štab sa Markom Nikolićem držao se po strani.

- Tri srpska trenera bila su njegovoj strani, dopustili su mu da tako postupa sa svojim sunarodnikom. Ranije je drugi igrač doživeo slične stvari od ovog idiota. Kad mu je ovaj uzvratio da tako može da se ponaša sa svojom majkom, idiot ga je zgrabio i bacio na zid. Iako je bio izazvan, ipak je on bio izbačen iz tima. Znao sam da će ista stvar biti i sa mnom. Pozvao me je sportski direktor i objasnio mi da nema ništa protiv mene, da je čak i zadovoljan kako radim, ali da je takva bila odluka trenera i da je on šef ekipe - zaključio je Stefan Šćepović.

Bivši napadač OFK Beograda i Partizana je za Videoton odigrao 16 utakmica i dao je sedam golova. Sada je član poljske Jagelonije za koju je od januara odigrao četiri meča.

2024 © - Vesti online