Sreda 06.03.2019.
22:56
Vestionline

Da li su njih dvoje novi par u svetu poznatih?

EPA/Paul Buck
Selena Gomez

Ovu vest je proširio tabloid Radar onlajn, prilažući uz svoj tekst izjave navodno bliskih prijatelja ovog para. Selena i Zek se navodno već neko vreme viđaju, a izvor kaže: 

"Postoji velika privlačnost između ove dve Diznijeve zvezde. Oni se viđaju, ali postoji velika zabrinutost zbog njihovih emotivnih ličnosti. Mnogi misle da je njihova privlačnost recept za katastrofu. Oboje imaju naviku da skrenu sa puta kada ne žive fokusirano, jer im super organizovani život pomaže da ostanu na pravom putu.“

Ovaj duo je pre par godina sarađivao na filmu "Neighbors 2", gde je Selena imala malu ulogu, a izvori sa snimanja kažu da su se još tada odlično slagali. Iako se na društvenim mrežama često pojave paparaco fotografije ovih zvezda, za sada se nije pojavila nijedna fotografija koja sugeriše da glumac i pevačica provode vreme zajedno. 

Treba naglasiti i da Radar onlajn često plasira lažne vesti, pa su tako nedavno pisali da Džastin Biber i Hejli nameravaju da snimaju svoj rijaliti šou, poput Kardašijana, i da Tejlor Svift planira da se priključi sekti.

EPA/George Frey
Zek Efron
2024 © - Vesti online