Sreda 06.03.2019.
13:29
Vestionline

Belgrade Waterfront: Žene vlasnici više od 40 odsto stanova

Promo
 

Na dan otvaranja Prodajnog centra, od 10 do 19 časova, potencijalnim kupcima biće ponuđena limitirana selekcija specijalnih stanova, među kojima se nalaze neke od najatraktivnijih jedinica u novom gradskom centru na obali Save. Najbrži kupci koji se u petak odluče da postanu vlasnici nekretnine u okviru Belgrade Waterfront-a moći će da prilikom kupovine biraju između nekoliko pogodnosti: besplatne notarizacije, godišnjeg održavanja zgrade ili specijalnog plana otplate.

Kada se posmatra statistika, zanimljiva je informacija da su žene u velikoj meri vlasnici nekretnina u Belgrade Waterfront-u - prema podacima kompanije, dame poseduju čak 42 odsto prodatih stanova.

- Belgrade Waterfront je fokusiran na udobnost i zadovoljstvo svojih stanara, kao i na kreiranje sadržaja koji su im na dohvat ruke. Bez obzira da li tražite novi dom ili investiciju koja će vam se vratiti u relativno kratkom roku, projekat može da odgovori na različite potrebe i životne stilove - ističe Nikola Nedeljković, generalni direktor kompanije.

Tokom prodajnog dana 8. marta, prisutni će moći da se sa ponudom i celokupnim projektom upoznaju i pomoću VR tehnologije, dok će za dobar provod biti zaduženi ženski DJ-jevi.

Promo
 

U okviru trenutne stambene ponude, u prodaji su jedinice različitih veličina u zgradama BW Vista, BW Parkview, BW Magnolia, BW Arcadia, BW Metropolitan i BW Aurora, kao i prestižna selekcija ekskluzivnih apartmana The Residences at The St. Regis Belgrade, koji će biti smešteni u Kuli Beograd.

Prodajni centar Belgrade Waterfront-a u Galeriji Progres biće otvoren cele godine, a u Galeriji će, osim prezentacije projekta, biti organizovana i brojna umetnička i druga kulturna dešavanja.

2024 © - Vesti online