Četvrtak 07.03.2019.
08:15
Z. M. - Ž. T.

Čola obara sve rekorde u Beču

Vesti
Zdravko Čolić

Koncert u Beču je deo turneje povodom promocije albuma "Ono malo sreće", a tokom koje je srušio brojne rekorde.

Menadžer i organizator koncerta Fikret Vukalić Fantom isitče da će Čolin koncert biti održan u "Marx Halle" u prestonici Austrije (Karl-Farkas-Gasse 19), sa početkom u 22 sata.

- Radi se o dvorani koja je, nije na rubu Beča, već nadomak centra. Koncert će biti održan u dvorani koja prima 15.000 ljudi. To će biti najveća moja produkcija koja se desila do sada u Beču - objasnio je on.

Ukazuje da će, pored velike bine, biti postavljena i staza koja će ulaziti među publiku.
- Želim da Čola ima što više kontakt sa publikom - kazao je Fantom.

Na Čolin koncert, kako je preneo, doći će publika iz cele Evrope, kao i sa celog Zapadnog Balkana, ukazuje Fantom, dodajući da se radi o do sada najvećoj produkciji.
Srušen je, kako dodaje, apsolutan rekord u pretprodaji i ostao je mali broj karata, koje se još mogu kupiti na prodajnim mestima.

Ukazuje i da je mnogo rezervacija, jer mnogi fanovi ne žive u Beču pa će na dan koncerta preuzeti karte.

Zdravko Čolić, uoči dolaska u Beču, rekao je da se neizmerno raduje koncertu u glavnom gradu Austrije, za koji ga vežu lepe uspomene druženja sa publikom.

Fantom ističe da će u Beč doputovati sa kompletnom ekipom, tako da će u glavnom gradu Austrije biti priređen spektakl koji Čola izvodi svojim fanovima u velikim dvoranama poput Arene u Beogradu i Zetre u Sarajevu.

Za ovaj veliki događaj u Beču portal "Vesti online" organizovao je nagradnu igru na koju se, za 20x2 ulaznice, prijavilo više od 350 Čolinih fanova iz celog sveta.
Među učesnicima nagradne igre bili su čitaoci ne samo iz Evrope, već i Izraela, a puno njih se javilo iz zemalja Zapadnog Balkana.

Uručene karte

Dobitnicima koji žive u Beču osvojene karte već su uručene, onima iz regiona su poslate poštom, a ostali će moći da ih podignu na večernjoj blagajni na dan koncerta.
Čolin menadžer lično je Dragani Marić, Afroditi Dedić i Jasmini Duraković predao ulaznice za koncert, za koji kažu da se posebno raduju.
Obe su istakle da su veliki Čolini fanovi i da su neizmerno srećne što će moći uskoro uživo da ga vide i slušaju.

2024 © - Vesti online