Sreda 06.03.2019.
09:55
Blic.rs, Vestionline

Kija i Sloba imaju poseban zahtev u Pinkovim zvezdama, a evo šta se dešava na snimanjima

youtube/Paparazzo Lov // DNK
Sloba Radanović i Kija Kockar

- Kija i Sloba su na snimanju pravi profesionalci i razgovaraju samo zbog posla, a inače se izbegavaju. Čak su tražili i odvojene apartmane u kojima se članovi žirija inače odmaraju. Dok žiriraju pričaju samo zbog posla, mada je Kija već počela da bocka bivšeg i to se može očekivati tokom takmičenja, napraviće ona šou. Sloba se ne ljuti jer je sve to nevino i naivno. Inače, njih dvoje sede jedno pored drugog - kaže za "TV magazin" izvor blizak Kiji Kockar i Slobodanu Radanoviću.

On navodi da su nekadašnji supružnici pravi izbor za ovo zanimljivo takmičenje upravo iz razloga što će sgurno napraviti zabavu.

- Sa njih dvoje "Pinkove zvezde" će biti i te kako zanimljive, tek sledi zabava i gledaocima će sigurno biti interesantno da vide kako se njih dvoje ponašaju nakon velike prevare u "Zadruzi" i razvoda - kaže izbor.

A nedavno su se pojavile priče i da bi Kija i Sloba mogli da se pomire, ali je Kija odavno rekla da od toga nema ništa. Ipak, uvek postoji ona mala šansa da ponovo sevnu varnice i plane stari žar. Inače Kija i Sloba imaju svoje fanove koji bi voleli da se njih dvoje pomire i koji su s oduševljenjem prihvatili činjenicu da su u žiriju zajedno.

Kandidate u novoj sezoni osim Kije i Slobe ocenjivaće poznati srpski glumac Srđan - Žika Todorović, voditeljka TV Pinka Dušica Jakovljević i direktor CEBEF-a Damir Handanović. Inače, Sloba Radanović je i sam bio takmičar "Pinkovih zvezda".

Voditeljka će ove sezone biti poznato TV lice Ana Mihajlovski, dok će se iz bekstejdža uključivati Ognjen Nestorović i Filip Maksimović. Pažljivo biran petočlani žiri odlučivaće o sudbini daljeg takmičenja više od 150 kandidata. Tokom 16 epizoda takmičari će pokušati da osvoje simpatije žirija, a samo 12 finalista boriće se za glavnu nagradu od čak 3.000.000 dinara. Inače, u ovim "Pinkovim zvezdama" takmičiće se ljudi sa različitim talentima, a ne samo pevači, što će šou-programu dati posebnu čar.

2024 © - Vesti online