Nedelja 03.03.2019.
18:51
Vestionline, svet.rs

Lekari doneli odluku: Neda Arnerić još minimum mesec dana u bolničkoj postelji

V. Sekulić
Neda Arnerić

Kako novinari saznaju, glumica neće dobiti otpusnu listu u narednih mesec dana, jer je u bolnicu dovezena u teškom stanju.

S obzirom na to da je bila na ivici smrti zbog prekomerne doze tableta za smirenje u kombinaciji s lekovima za hipertenziju, lekari insistiraju na tome da se njen organizam potpuno očisti.

– Neda je na odeljenje toksikologije primljena u besvesnom stanju. Iz dana u dan je sve stabilnija, ali je trenutno nesposobna za brigu o sebi. Tim lekarskih stručnjaka doneo je odluku da je zadrži na VMA koliko god bude potrebno, odnosno dok se ona skroz ne oporavi, a pretpostavka je da će to biti minimum mesec dana. Posle smrti supruga Milorada Mešterovića Neda živi sama u stanu i nema ko da se stara o njoj. Zbog lošeg psihičkog stanja, savetovano joj je da bar neko vreme mora imati medicinsku brigu, ukoliko ponovo ne bi došlo do sličnog nesrećnog slučaja – otkriva izvor i dodaje da glumicu redovno obilazi rođeni brat.

Podsetimo, glumica je nedavno popila 20 tableta za smirenje u kombinaciji s lekovima za hipertenziju, pa se iznenada srušila u svom stanu na Vračaru. Njen brat pokušavao je više puta da je dobije na telefon, ali nije uspeo pa je zvao pomoć. Ona je nađena onesvešćena na podu i odmah prevezena na VMA. Posle dijagnostike, dežurni lekari ustanovili su da je njen pritisak 50 sa 20, pa je odmah uključena terapija kojom bi se regulisalo njeno teško zdravstveno stanje.

2024 © - Vesti online