Ponedeljak 04.03.2019.
00:30
A. Šišić - Vesti

Doterivanje koje diže u nebesa

pixabay.com
Foto: Ilustracija

Kilian Vels, koji je osmislio parfem nazvan miris bez mirisa, sada je predstavio damama i mladićima unikatnu aromu. Kolekcija nazvana Reefer Madneš nema u sebi pravog kanabisa. Bočice su zeleno-crne boje sa detaljima lišća marihuane.

Oni koji su pomirisali neki od tri uniseks mirisa ove kolekcije kažu da ih "diže" u nebesa. Brend Cannuka poznat po medicinskoj nezi duha i tela napravio je specijalni set za oporavak kože. Balzami i kreme su na bazi ulja kanabisa i manuka meda.

Među svetskim top-modelima poznat je i serum za negu lica I pekar. Navodno ga često koriste manekenka Miranda Ker i Irina Šajk. Ono što ga izdvaja na rafovima osim cene od 148 dolara, upečatljive glamurozne crno zlatne bočice sa pipetom, jeste i činjenica da u sebi osim vitamina i hijaluronske kiseline ima i ima ulje kanabisa.

Znalci kažu da samo nekoliko ovih magičnih kapi čine kožu besprekornom.

Ošamućujuća nega

Dame koje vole neobična labela obradovao je brend Speakeasy sa balzamom nazvanim CBD. U sebi ima ulje jojobe, pčelinji vosak, mentu, vitamin E i čist zlatni kanabis. Upakovan je u belo pakovanje a njegov crni pobratim ima ukus pomorandže. Za ovu ošamućujuću negu mora da se izdvoji šest dolara.

2024 © - Vesti online