Ne može bez dobrih dela

D. N. Petrović
Nisu zaboravljeni: Milan i Gorica Acković

Tačnije, po 200 dolara namenile su siromasima Milanu i Gorici Acković iz Odojevića na Rogozni i šestogodišnjem siročetu Aleksi Bogdanoviću iz Bijeljine.

Rajka ih je mnogo pozdravila, poželela im dobro zdravlje i napomenula da ih nije zaboravila i da će im pomagati sve dok bude mogla da sakuplja pomoć.

Znajući koliko će im ova podrška značiti, to su naši reporteri već na putu da im navedene priloge proslede i uruče ne bi li olakšali nedaće s kojima se svakodnevno suočavaju. Milan i Gorica s teškom nemaštinom na opusteloj planini, a mali Aleksa sa bakom Razijom je rešio pitanje kirije za stan u kome žive.

Po uručenju, kao i uvek, zabeležićemo kako su i sve što u znak zahvalnosti budu poručili svojim dobročiniteljkama iz daleka, kako bi bar na taj način mogle da podele radost sa njima.

POZIV DONATORIMA

Ako želite da se uključite u neku od akcija Humanitarnog mosta, javite se na mejl adresu: hmost@frvesti.com. Dobićete adresu i broj telefona porodice kojoj želite da pomognete i dogovoriti se sa njima o načinu dostave donacije. Informacije možete da dobijete i od novinara Humanitarnog mosta na: +381 11 31 93 771 i +381 11 31 90 924.

2024 © - Vesti online