Subota 02.03.2019.
23:35
Blic.rs, Vestionline

Prvi razgovor nakon raskida: Luna Đogani ipak prišla Marku, ali ovakve reči nije očekivala

youtube.com/belgrademusic
Luna Đogani

Luna je prva prišla Marku koji se nakon prekida njihove ljubavi povukao u sebe.

Dok je di džej ležao blogerka je pokrenula konverzaciju.

- Kako se to kaže.. u smislu kada ja hoću da odem od tebe, ti treba da kažeš "gde ćeš, gde ideš". Ja tebe nikada ne bih pustila da odeš. Zabolelo me sve što si mi rekao - pričala je Luna, a Marko se nadovezao:

- Ja sam to probao sa tobom, kada sam ti rekao da 5 minuta imaš da se vratiš u krevet, i jel si se vratila? - odbrsio joj je Miljković.

Đoganijeva je pokušala da "ispegla" stvar, što je išlo jako teško.

- I nije ti žao što si us**o sve? Evo reci mi šta trenutno osećaš - pitala ga je Luna uz osmeh očekujući da će Markove emocije popraviti stvar, ali nije očekivala ono što je rekao.

- Haos mi je u glavi. Stalo mi je do tebe i volim te, ali jednostavno ne vidim uspeh u našoj vezi i zbog toga mi je haos - priznao je Marko na kraju, ali Luna Đogani nije mogla da prihvati takav odgovor, pa mu je poručila:

- Što ja nisam kao ti? Što ja ne mogu kao ti da razmišljam? Da mi bude bitnije šta ovde mislim (u glavi) nego ovde (u srcu). Da razmišljam da li će da uspe ili neće da uspe! I da sebe svaki dan gledam onako, da ležim da budem besmrtna, ovaj, beživotna - rekla je na kraju blogerka.

2024 © - Vesti online