Subota 02.03.2019.
18:16 >> 20:21h
Tanjug, Vestionline

U sukobima uoči derbija 13 povređenih,od toga šest policajaca

MN Press
Transparent navijača Partizana na 159. "večitom" derbiju


Do sukoba je došlo na Autokomandi, a u Hitnoj pomoći Tanjugu je rečeno da je šest-sedam njihovih ekipa izaslo na lice mesta i da su svi povređeni prevezeni u Urgentni centar. 

Za sada nije poznat broj povređenih, kao ni težina povreda.

RTS navodi da su se navijači sukobili sa policijom i ističe da im je u Hitnoj pomoći rečeno da da među povređenima ima i policajaca.

"Kurir" piše da se grupa navijača Partizana, koja je išla iz pravca Humske ka stadionu "Rajko Mitić", sukobila s policijom na Autokomandi. 

S druge strane, "Blic" tvrdi da su se sukobile pristalice Crvene zvezde i Partizana.

Kako navodi list, policija je najpre zaustavila ljude koji su se kretali iz pravca Veterinarskog fakulteta, odnosno od Slavije ka stadionu, kako bi prošli "grobari" koji su krenuli s Partizanovog stadiona na južnu tribinu stadiona "Rajko Mitić". 

Navijači crno-belih su probali da probiju kordon koji ih je odvajao od ostalih ljudi koji su tada bili blizu stadiona, najverovatnije kako bi se sukobili s navijačima Crvene zvezde kojih je tu bilo, pa je došlo do incidenta, navodi "Blic", ističući da se situacija smirila nekoliko minuta kasnije nakon dolaska dodatnih policijskih snaga. 
 

2024 © - Vesti online