Subota 02.03.2019.
17:10 >> 20:02h
Vestionline

Partizanu se ukazala pobeda, a Pavkov opet pronašao način da se priča o njemu (VIDEO)

 
MN Press
Situacija kod prvog gola: Dobitnik u gužvi bio je Nikolić, Partizanov napadač

Zvezda - Partizan 1:1 (0:1)

0:1 Nikolić u 37, 1:1 Pavkov u 74.

Sudija: Grujić (Niš)

Žuti kartoni: Marin, Ivanić, Stojković (Zvezda), Pavlović, Zdjelar, N. R. Miletić, Zakarić, Nikolić (Pattizan)

Crvena zvezda: Borjan, Stojković, Savić, Milunović, Gajić, Jovičić (od 70. Ivanić), Jovančić (od 81. Čaušić), Ben, Marin, Simić (od 46. Pavkov), Boaći. Trener: Milojević

Partizan: Stojković, N.R. Miletić, Valijente, Pavlović, N.G. Miletić, Zdjelar, Šćekić, Zakarić, Nikolić, Kosović (od 76. Urošević), Gomes. Trener: Mirković.

87`: Krenulo je od koškanja Nikolića i Čaušića pošto je Partuzanov napadač laktom udario Stojkovića. Nastavilo se tarapanom ispred Zvezdine klupe u koju se se uključili i s Partizanove. Nije se znalo ko koga psuje i pokušava da potkači rikom, ali su se strasti smirile.

MN Press
Pavkov posle pogotka

74`: 1:1 - Pavkov nije časio časa kad mu je lopta legla na nogu. Šutirao je s ivice kaznenog prostora u suprotni ugao Stojkovićevog gola, a lopta se od stative odbila u mrežu. Munjevita reakcija kao i protiv Liverpula u Ligi šampiona kada se proslavio kao dvostruki strelac.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

PAVKOOOOOOOOVVVV! #fkcz #fkcrvenazvezda #crvenazvezda #czv #delije #delijesever

Објава коју дели ZVEZDAŠTVO (zvezdastvo_czv) дана 2. Мар 2019. у 10:41 PST

70`: U igru je umesto Jovičića ušao Ivanić, još jedan debitant u Zvezdinom timu.

68`: Borjan požrtvovano interveniše na ničiju loptu posle početničke greške debitanta Gajića, koju ju je promašio pa je svog golmana ni iz čega stavio na iskušenje. Pritom se Borjan požalio na povredu, ali se pridigao. 

63`: Milunović je u doskoku pao na Boaćija ispred Partizanovog gola. Dobro je ugruvao svog saigrača, kome je ukazana lekarska pomoć.

60`: Još jrednom uzdasi Zvezdinih navijača. Jovančić je šutirao s ivice kaznenog prostora. Mreža se zatresla, ali je lopta pogodila njenu spoljašnju stranu.

56`: Zvezda je imala priliku. Posle kornera loptu je glavom zahvatio Jovančić, ali ne onako da bi bilo neodbranjivo. Stojković je jednom rukom izvadio loptu s gol-aut linije. 

MN Press
Boaći u skoku pred Valijentea

Počelo je drugo poluvreme. Pavkov je ušao u igru umesto Simića. U Partizanovom timu bez promena.

Kraj prvog poluvremena. Ponavljamo - na igralištu se nijednog trenutka nije videlo da je Zvezda potpuni favorit. Naprotiv. "Crno-beli" su ravnopravni od prvog minuta, a njihov stav im je doneo plod u 37. minutu. Istini na volju, "crveno-belima" je poništen Benov pogodak, a ofsajda nije bilo. Jednom je i Marin zagrejao Stojkovićeve dlanove. 

37`: 0:1 - Lopta je krenula ka Zvezdinom golu. Hteo je da je izbaci golman Borjan, hteo je da interveniše i half Milunović, debitant, a sve je to pratio Nikolić. Zvezdaši su zasmetali jedan drugom, a od Partizanovog napadača se lopta odbila u gol. 

32`: Simić je pao u Partizanovom šesnaestercu pošto je u remplovanju s Pavlovićem izgubio ravnotežu. Ni govora o penalu.

Nekoliko koškanja u poslednja dva-tri minuta. Marin i Zdjelar su dobili po žuti karton. 

23`: Ben je zatresao mrežu ali je gol poništen zbog ofsajda. Zvezdin stranac, kada je povratna lopta u šesnaesterac Partizana krenula ka njemu, nije bio u ofsajdu.

21`: Prvo uzbuđenje pred Partizanovim golom. Marin je s loptom ušao iskosa u kazneni prostor "crno-belih". Snažno je šutirao, a spremni Stojković je odbranio dlanovima udarac koji je u visini njegove glave išao pravo u stativu.

18`: N. G. Miletić je šutirao oštro po zemlji s roglja šesnaesterca. Lopta je išla dijagonalno, a Nikolić je za sekund zakasnio u pokušaju da je skrene ka Borjanovom golu.

12`: Za sada je uravnoteženo. Šansi još nema, a na terenu se ne vidi to da je Zvezda potpuni favorit.  

8`: Gomes je dobio povratnu loptu za šut sa 18 metara. Bilo je posred gola. Borjan je to uhvatio. Prva zanimljivija situacija na derbiju. 

5`: Blaga terenska inicijativa Zvezde. Oba tima su imala po jedan korner, ali su velika uzbuđenja izostala.

Kapiteni Vujadin Savić (Zvezda) i golman Vladimir Stojković (Partizan) pozdravili su se na centru igrališta. Prva je krenula Zvezda koja če u prvom poluvremenu napadati prema severnoj tribini.

Crvena zvezda: Borjan, Stojković, Savić, Milunović, Gajić, Jovičić, Jovančić, Ben, Marin, Simić, Boaći. Trener: Milojević

Partizan: Stojković, N.R. Miletić, Valijente, Pavlović, N.G. Miletić, Zdjelar, Šćekić, Zakarić, Nikolić, Kosović, Gomes. Trener: Mirković.

Utakmicu sudi Danilo Grujić.

Kadrovi pre početka

2024 © - Vesti online