Petak 01.03.2019.
16:17
Vestionline

Pljunuti oni: Serhio Ramos isti mladi Staljin, Mesi ličio na Dastina Hofmana

twitter.com/diarioas
"As" je Realovog kapitena Serhija Ramosa poistovetio s mladim Staljinom

Dok je to uglavnom poistovećivanje s glumačkom felom, madridski sportski dnevnik je zapanjujuću sličnost video između Realovog kapitena Serhija Ramosa i mladog Staljina, glave Sovjetskog Saveza do smrti 1953. Poređenje španskog reprezentativca u elegantnom izdanju s jednom od najznačajnijih ličnosti čovečanstva učinjeno je na osnovu fotografije s početka XX veka, kada je Staljin još bio Josif Visarionovič Džugašvili po rođenju (nadimak po kojem ga istorija pamti dobio je 1912).  

"As" je našao i da je Barselonin as Argentinac Lionel Mesi u ranijim igračkim godinama ličio na slavnog američkog glumca Dastina Hofmana iz njegovih ranih ostvarenja.

Dalje, Barselonin levi bek Đordi Alba je isti američki glumac Ben Aflek, urugvajski golgeter katalonskog tima Luis Suarez liči na argentinskog glumca Rikarda Darina, Đerar Pike ima sličnosti sa australijskim glumcem Lijamom Hemsvortom, Kostarikanac Kejlor Navas, Realov golman, pljunuti je američki glumac Džimi Smits, a Kotinjo, jedan od Barseloninih Brazilaca, po "Asu" liči na britansku princezu Megan Markl, ženu princa Harija.

Hrvat Luka Modrić, koji je Realu doneo još jednu Zlatnu loptu za najboljeg igrača godine, poistovećen je s Mersedes Milom, poznatom španskom voditeljkom. 

Serhio Buskets je kao brat blizanac Kirku Hajnriku, belom Amerikancu, nekadašnjem košarkašu Čikaga.

2024 © - Vesti online