Petak 01.03.2019.
14:34
Vestionline, OSS

Ognjenovićeva na Rašićevu, Terzić se sprema za srpski tandem Skandićija

OSS
Parovi u ženskoj konkurenciji

Kod odbojkašica, Maja Ognjenović i Milena Rašić biće rivali u duelu Dinama iz Moskve i Vakifbanka, a drugi duel srpskih predstavnika biće dvomeč Skandićija i Fenerbahčea.

U konkurenciji odbojkaša, Nikola Mijailović će sa Gdanjskom na megdan Zenitu iz Kazanja, a "srpska" Peruđa će igrati protiv Šomona, a pobednici će se potom sastati u polufinalu.

U konkurenciji odbojkašica u četvrtfinalu će igrati Štutgart – Novara (Stefana Veljković) i Dinamo Moskva (Maja Ognjenović) – Vakifbank (Milena Rašić), a pobednici će igrati u prvom polufinalu.

U preostalim mečevima četvrtfinala igraće Skandići (Jovana Stevanović, Bojana Milenković) – Fenerbahče (Ana Antonijević, Zoran Terzić, Željko Bulatović, Vladimir Banković) i Koneljano – Ezačibaši (Tijana Bošković, Nataša Krsmanović), a pobednici će se sastati u drugom polufinalu.

OSS
Parovi muškog četvrtfinala

U konkurenciji odbojkaša, u četvrtfinalu će se sastati Šomon – Peruđa (Marko Podraščanin, Aleksandar Atanasijević) i Trefl Gdanjsk (Nikola Mijailović) – Zenit Kazanj, a pobednici će igrati u prvom polufinalu. Preostali parovi su Belhatov (Milan Katić) – Zenit Sankt Peterburg i Dinamo Moskva – Lube Ćivitanova (Dragan Stanković),  s tim što će pobednici igrati u drugom polufinalu

Prve utakmice četvrtfinala će se odigrati 12 – 14. marta, a revanši 19 – 21. marta.

Finala Lige šampiona 2019. u obe konkurencije odigraće se 18. maja u dvorani Maks Šmeling Berlinu, u Nemačkoj.

2024 © - Vesti online