Četvrtak 28.02.2019.
17:36
Vestionline, zena.blic.rs

Oglasila se Lejdi Gaga o skandalu sa Bredlijem Kuperom

EPA/AARON POOLE / AMPAS / HANDOUT
Lejdi Gaga i Bredli Kuper

- Pre svega želim da kažem da su društvene mreže - WC Interneta -započela je omalena pevačica izlaganje.

- Videli ste ono što smo mi želeli da vidite. To je ljubavna pesma. To je ljubavna priča i mi smo naporno radili na njoj - dodala je Gaga.

Ona je istakla i da je Bredli od starta imao tačnu viziju kako njihov nastup treba da izgleda.

-Grlila sam i dodirivala i Tonija Beneta u poslednje tri godine. To radiš kada izvodiš ljubavne pesme - objasnila je ova zvezda.

Podsetimo, izvesna govorkanja o aferi između Gage i Bredlija postoje još otkako je emitovan film "A Star is Born", ali je njihovo izvođenje pesme "Shallow" na ceremoniji dodela Oskara pošteno podgrejalo iste, uverivši čitav svet da između njih postoji gotovo opipljiva hemija.

Za američke medije izvori bliski Kuperu rekli su da je on namerno hteo da stvori bliskost između njih ne samo ispred, već i iza kamera, ali da mu se to obilo o glavu. Naime, navodno je to rezultiralo Gaginom zaljubljenošću, a potom i raskidom veridbe.

- U Holivudu se čuje da je Gaga pala na Kupera tokom priprema za snimanje, ali i na samom snimanju, te da se rodila romantična energija koja jasno može da se vidi na ekranu. On je po svaku cenu želeo autentičnu ljubavnu priču na filmu - tvrdi nepoznat izvor za "Page Six".

2024 © - Vesti online