Sreda 27.02.2019.
20:42
Vestionline

Pogledajte pa šerujte Šerov projektil (VIDEO)

Tanjug/AP
Šerova radost sa saigračima posle evrogola

Četvrtom uzastopnom pobedom na svom igralištu posle poraza protiv Solskjerovog Junajteda drugog dana ove godine (2:0) Njukasl je odmakao od opasne zone. Barnli je pretrpeo prvi neuspeh u 2019.

Domaćina je u vođstvo doveo Fabijan Šer (27), švajcarski reprezentativac koji je odigrao sve tri utakmice u grupi na Mundijalu u Rusiji, pa i protiv nas, ali nije i u osmini finala jer je imao dva žuta kartona. Švajcarci su, podsećamo, izgubili od Šveđana s 1:0.

Šer je u 24. minutu raspalio po lopti koja se od gornjeg dela golmanove leve stative odbila u suprotni ugao mreže. Njemu je to, kaže, drugo veče za pamćenje od dolaska u Njukasl prošlog leta iz La Korunje, pošto je španski tim ispao u drugu ligu. Kada su "svrake" kod kuće prošlog meseca preslišale Kardif s 3:0, dao je prva dva gola. To se množi sa dva kad se half proslavi kao golgeter.

Pečat na pobedu protiv Barnlija stavio je 21-godišnji engleski igrač sredine terena Longstaf u 38. minutu prvencem u Premijer ligi. Tim španskog trenera Rafaela Beniteza u sledećem kolu, u subotu, ide na megdan Vest Hemu na Olimpijskom stadionu u Londonu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

An absolute rocket from Fabian Schär! A contender for goal of the season?

A post shared by Nufc.Updates|Newcastle Utd™️ (nufc.updates_) on Feb 27, 2019 at 9:23am PST

2024 © - Vesti online