Četvrtak 28.02.2019.
02:30
Telegraf.rs, Vestionline

Evo kako izgleda kada su dva ista horoskopska znaka u vezi

pixabay.com
Foto: Ilustracija

Neki horoskopski znaci su izuzetno kompatibilni dok su drugi odrične suprotnosti.  To opet ne znači da vam je veza predodređena za propast ili uspeh, ali verujte da ima i te kakvog uticaja.

Ukoliko se zabavljate sa nekim ko je isti horoskopski znak kao i vi može da bude zanimljivo, jer partner može da bude kao vaš odraz u ogledalu i da vam bude najbolji odraz vas samih. Ono što vas nervira kod vas, može da bude isto to što će vam smetati kod partnera, a oboje imate iste instinkte. S obzirom da možete da imate slična interesovanja i ciljeve, vaš zajednički život biće poput života u ogledalu.

Neki od znakova su kompatibilniji zajedno od drugih. To je slučaj sa Rakom. Oba partnera u ovoj vezi se trude da bolje upoznaju jedno drugo, razvijaju emotivnu intimnost i puštaju nekoga unutar njihove tvrde ljušture. Bikovi se takođe odlično razumeju sa drugim Bikovima ali samo ako su oba liberalni. U slučaju da je jedan od partnera konzervativan ili tvrdoglav onda je ovo samo početak veoma teškim dana.

Vage vole da budu u vezi sa drugim Vagama jer oboje vole harmoniju, mir i duboke emocije. Slično njima, par Strelčeva može da bude u blagosloveno srećnoj vezi jer su oba partnera avanturističkog duha, vole da uče nove stvari, otkrivaju nova mesta i nikada se ne smiruju dugo na jednom mestu i beže od rutine.

Ima ipak nekih parova istih znakova kod kojih je drama mnogo veća nego kada su u vezi sa različitim parom Zodijaka. Lav voli da se zabavlja i da privlači pažnju, ali ne voli da deli svoj momenat pažnje ni sa kim. Ovnovi mogu da budu veoma prevrtljiva kombinacija jer vole da budu uvek u pravu, vole konflikte i konkurenciju i nikada se ne izvinjavaju.

Blizancu nikada neće biti dosadno sa drugim Blizancem, ali njih dvoje su nepredvidiva kombinacija i takođe neodlučna za nešto ozbiljno i trajno. Jedno će morati da bude zrelo i odraslo kako bi preuzelo brigu o drugom.

Vodolija voli stimulativne razgovore sa drugom Vodolijom, ali imaju tendencije da budu veoma površni.

2024 © - Vesti online