Četvrtak 28.02.2019.
09:30
GO4YU

Smeše vam se poklon karte za koncert Zdravka Čolića u Beču

GO4YU
 

Svaki Zdravkov koncert nosi novu, veću energiju i eksploziju emocija koju emituju svi prisutni, pa zato i ne čudi što je interesovanje za svaki njegov nastup veliko, a karte se brzo rasprodaju.

Ukoliko želite da prisustvujete koncertu, pronašli smo način da dobijete gratis karte!

GO4YU kao prijatelj koncerta Zdravka Čolića u Beču odlučio je da obraduje sve vas koji želite da prisustvujete spektaklu. Naime, za deset najbržih kupaca GO4TV usluge koja vam omogućava da pratite najgledanije TV kanale sa Balkana obezbeđene su po dve karte, koje su poklon kompanije GO4YU.

Sve što treba da uradite je da dođete u GO4YU poslovnicu u Mariahilfer strasse 103/8 (u pasažu), u Beču i kupite paket Single, Double ili Max na period od dvanaest meseci. U tom slučaju od GO4YU kompanije dobijate još dvanaest meseci potpuno besplatnog korišćenja usluge i dve ulaznice za koncert Zdravka Čolića. Dakle, platite 12, gledate 24 meseca i uživate na Čolinom koncertu 9. marta u bečkoj Marx Halle! I to nije sve, set top box koji svaki televizor pretvara u uređaj na kom možete da pratite tv kanale dobijate za samo 1,20 evra!

GO4TV usluga omogućava da gledate 200+ najpopularnijih ex-YU i austrijskih* TV kanala, ali i da slušate 300+ radio stanica sa Balkana. Filmski, muzički i serijski kanali su u velikom broju zastupljeni u listi GO4TV usluge, a našu ponudu upotpunjuju specijalizovani kanali i namenski programi za decu različite starosne dobi. Arena sport kanali su tu da obraduju svakog ljubitelja sporta, a kanali za odrasle su u osnovnoj ponudi usluge koju imaju svi koji se odluče za gledanje GO4TV usluge preko risivera, odnosno set top box-a.

Više o usluzi GO4TV pročitajte ovde ili pozovite GO4YU Korisničku podršku na broj +43 1 94 12 480.

Požurite! Karte se dele do 07.03.2019. ili dok traju zalihe.

* Austrijski TV kanali su dostupni na teritoriji Austrije.

2024 © - Vesti online