Ponedeljak 25.02.2019.
18:00
K. Nedeljković - Vesti - Foto: Lična arhiva

Na radost vam se vratilo

Lična arhiva
Ostali bez najstarije sestre: Najmlađi Virijevići

Kada smo donaciju prosledili na njihov kućni prag saznali smo dve novosti. Prva, tužna vest, jeste da je njihova najstarija ćerka, 21-godišnja Dragana, posle duge i teške bolesti preminula, a druga, srećnija, da će Lazar, Nemanja, Jovana, Jelena i Jordan dobiti još jednog brata ili sestru.

Stoga ne čudi, što ih je prilog iz dalekog Sidneja silno obradovao, a posebno, jer ih se neko nakon dugo vremena setio.

- Dragana nas je napustila u maju i svi smo to teško podneli, iako znamo da se njena napaćena duša odmorila. Veoma teško izlazimo na kraj sa svim poteškoćama ovde na Kosovu. Najveći je problem što socijalnu pomoć nismo primili još od decembra, i po svemu sudeći nećemo sve do kraja marta. Račun za struju je toliki da su nam je isključili, pa smo sada u mraku. Najstariji sin, Lazar, nije mogao da upiše fakultet, jer nismo imali novca da mu izvadimo ličnu kartu. Zato jedno veliko hvala tim divnim ljudima koji su mislili na nas. Njihov dar je stigao i u više nego dobar čas, budući da sam u devetom mesecu trudnoće. Neka ih Bog čuva i blagoslovi. Na radost im se vratilo - reči su 42-godišnje majke Nataše, koja će i za porođaj morati da pripremi novac, budući da bolnica ne raspolaže svim sredstvima za obavljanje carskog reza.

A, kako će i odakle, to ni sama ne zna, kad oskudevaju u svemu.

POZIV DONATORIMA

Ako želite da se uključite u neku od akcija Humanitarnog mosta, javite se na mejl adresu: hmost@frvesti.com. Dobićete adresu i broj telefona porodice kojoj želite da pomognete i dogovoriti se sa njima o načinu dostave donacije. Informacije možete da dobijete i od novinara Humanitarnog mosta na: +381 11 31 93 771 i +381 11 31 90 924.

2024 © - Vesti online