Petak 22.02.2019.
13:32
Vestionline, blic.rs

Supruga fudbalera otkrila detalje porođaja

instagram/printscreen
Ana i Predrag Rajković

- Saznala sam da sam trudna na običnom pregledu i bila sam u šoku. Plakala sam i gledala u sličicu koju sam dobila i na kojoj je beba kao zrno pasulja. Odmah sam zvala Peđu jer nisam mogla da izdržim da ćutim pa da da mu kasnije kažem na kreativan način.

Peđa  je prvo pomislio da se šalim, ali kada je čuo da plačem poverovao je. Nije bio sam pa nije mogao nešto specijalno da kaže, ali odmah smo se našli i počeli smo da se radujemo zajedno - napisala je Ana na instagramu.

Odgovarajući na mnoštvo pitanja pratilaca Ana je rekla da je u trudnoći proganja mučnina od 8. nedelje, a ispričala je da pazi na ishranu i da joj je trenutno ima i jedan porok.

- Jedino od nezdravih namirnica konzumiram koka-kolu, ali ona je dobra pritiv mucnine. Jedu mi se lubenica, pršuta i zdenka - kaže Ana.

Ona je već donela odluku da bebu rodi prirodnim putem i da porođaj bude u Beogradu iako trudničke dane provodi uz supruga u Izraelu, gde je trenutno angažovan.

- Ja sam uvek za prirodan porođaj kao najbolju opciju, a svaki bol se zaboravi kad iz njega dobijete nešto najlepše. Porodiću se u Beogradu i biću tu sigurno mesec dva jer se osećam sigurnije u svojoj zemlji i imaću pomoć oko bebe, a onda idemo kod tate - otkriva Ana.

Iako je tek od prošle godine u braku sa Peđom, njih dvoje planiraju da prošire porodicu nakon rođenja prvenca.

- Oboje volimo decu i planiramo veliku porodicu - istice Ana Rajković.

instagram/printscreen
 
2024 © - Vesti online