Miljojki, Fehi i Kati od srca

D. N. Petrović
Podrška i humanitarcu: Hido Muratović sa bakom Fehom

Izuzetka nema ni ovog puta, jer je posredstvom naše Redakcije u Bad Filbelu uputio dar od ukupno 160 evra za tri usamljene starice sa Rogozne, Golije i Peštera. Mislio je i na humanitarca Hidu Muratovića iz Novog Pazara, što potvrđuje njegovo pismo pristiglo zajedno sa darom, u kome između ostalog piše:

"Kako sam više puta pročitao, Hido Muratović više vodi brigu za stare, bolesne i siromašne nego država. Pozdravite Hidu u moje ime. Njemu, kao dobronamernom čoveku šaljem 10 evra, a bakama Miljojki Aksentijević iz zabitog Žunjevića na Rogozni, Fehi Ćosović iz Braćaka na Pešteru i Kati Bašić iz Svilanova na Goliji po 50 evra."

Kako je želja naših čitalaca za nas poput zapovesti, to je ova novčana pomoć već krenula put Novog Pazara, odakle će, kao i uvek stići svim staricama na koje je dobri Jovan Živanović mislio. Ispunjenje zadatka će i ovog puta biti izazovno, budući da su planinska sela u kojima navedene bake žive još pod dubokim snegom, ali ne nedostižno.

POZIV DONATORIMA

Ako želite da se uključite u neku od akcija Humanitarnog mosta, javite se na mejl adresu: hmost@frvesti.com. Dobićete adresu i broj telefona porodice kojoj želite da pomognete i dogovoriti se sa njima o načinu dostave donacije. Informacije možete da dobijete i od novinara Humanitarnog mosta na: +381 11 31 93 771 i +381 11 31 90 924.

2024 © - Vesti online