Četvrtak 21.02.2019.
08:15
Z. Vicelarević - Vesti

Kija i Sloba bacili publiku u trans

Z. Vicelarervić
Uživa u novoj vezi: Kija Kockar

- Ovo je prvi zajednički nastup Kije i Slobe na ovim prostorima. Spojili smo nespojivo. Oni su pravi profesionalci i ispunili su sva očekivanja. Zadovoljni smo posetom i siguran sam da ćemo i dalje našoj publici da priređujemo dobra gostovanja - rekao je Predrag Tešinić, menadžer kluba London.

O zajedničkom nastupu sa bivšom suprugom Sloba Radanović je kratko rekao:

- Promenile su se emocije, ali kod nas preovladava profesionalizam. Bavimo se muzikom i došli smo da zabavimo publiku i da ljudi uživaju u našim nastupima. Svako je krenuo svojim putem. Nova diskoteka je stvarno super. Odličan prostor i vidi se da je uloženo dosta i nadam se da će odlično da radi i da će biti jedna od najboljih na ovim prostorima.

Kristina - Kija Kockar pred nastup u novoj diskoteci London u Majncu bila je prilično uzbuđena, a nakon silaska sa bine za "Vesti" je rekla:

- Gde god da se pojavim publika je super, a ovde u Londunu su me baš lepo dočekali. Čak mi je prišao i jedan momak koji je iz Zrenjanina, iz mog rodnog grada, pa sam se mnogo obradovala. Fenomenalna diskoteka sa odličnim ozvučenjem i ponavljam fantastičnom publikom.

Na temu ljubav, Kija je pokušala da promeni temu:

- Nemojmo da pričamo o tome, bolje je da pričamo o mojoj novoj pesmi koja je za dva dana imala oko dva miliona pregleda na Jutjubu i mnogo sam zadovoljna.

I pored toga uspeli smo da saznamo da je i Kija zadovoljna, da uživa u novoj vezi i da momak, kome nije htela da otkrije ime, živi van Srbije.

Z. Vicelarević
Mara Berić i Sloba

Jedna od mnogih koji su hteli da upoznaju Kiju i Slobu bila je i Mara Berić iz Majnca.

- Izuzetno mi je zadovoljstvo što sam upoznala Kiju i Slobu. Sa Slobinim nastupom sam se oduševila jer uživo zvuči totalno drugačije i bolje. A Kija je kod mene oborila sve rekorde koje jedna pevačica može da pokaže u svom nastupu. Ne bih mogla da se odlučim ko je bolji nastup imao, ali mislim da Sloba malo bolje peva, a Kiju podržavam jer je prava žena - kaže Mara.

Pevali kao jedno

Bivši supružnici su atmosferu doveli do usijanja, a tokom cele večeri ceo klub je bio na nogama. Kija i Sloba su pevali svoje, ali i hitove drugih pevača. Vrhunac večeri definitivno je bio momenat kada su otpevali čuveni Rastin hit "Adio amore", koji je Sloba, još dok je boravio u Zadruzi, kako se šuškalo, posvetio Kiji. Pevačica je odgovorila na ovaj muzički revanš, pa je reči Cecine pesme "Al' ti nemaš ukusa", promenila u "Sloba nema ukusa".

2024 © - Vesti online