Četvrtak 21.02.2019.
03:00
A. Vučićević - Vesti

Nadrilekari haraju Srbijom (4): Prevarante u zatvor

youtube.com/ Happy Tv
Miroljub Petrović

Kako je istakla i na svom Fejsbuk profilu, slučaj sa Miroljubom Petrovićem je poslednji trenutak da se država beskompromisno izbori sa nadrilekarstvom u Srbiji i iskoreni prevarante.

- Ovo nije samo njegova krivica, već i krivica medija koji su ga besomučno promovisali dok je sebe lažno predstavljao kao lekara, govorio da su školovani lekari ubice i kasapi, da su naše državne škole debilne i da deca treba da lažu svoje roditelje i da ne idu u njih. Svi su ćutali tada na te monstruozne stvari i pravili senzaciju od njega. Kada je đavo odneo šalu, sada svi peru ruke od njega. Setite se nedavno slučaja izvesnog Alana Azarića, koji je u zatvoru pročitao nekoliko knjiga i naučio da "leči rak". On je javno tvrdio da ima više od 50.000 izlečenih pacijenata, govoreći mom kolegi hirurgu da ne zna šta je rak na televiziji sa nacionalnom frekvenciji. Varao je ljude i uzimao im novac za to. Da vas podsetim, taj Alan Azarić je završio taj neki institut za prirodnu medicinu koji vodi Miroljub Petrović preko interneta - bila je oštra dr Grujičić.

Ona je dodala da građani Srbije redovno plaćaju porez da bi se gradile bolnice, da bi se nabavljala najbolja oprema, da bi školovali studente koji će nakon šest godina učenja postati lekari.

- A onda imate nekog ko otvori fakultet preko interneta, naplaćuje školarinu hiljade evra i tvrdi da je lekar i da zvanična medicina služi za ubijanje! Ako takvim ljudima nije mesto u zatvoru onda zaista ne znam kakvu poruku šaljemo mladim lekarima zašto da ostanu u zemlji? - zakljujučuje dr Grujičić.

Batutov savet

- Uvek su nadrilekari postojali. Još početkom prošlog veka dr Milan Jovanović Batut je smatrao da narod treba prosvetiti, kako bi se zaštitio od zla kakvo su nadrilekari, vračare, gatare. Mi lekari moramo da preuzmemo odgovornost na sebe da stalno govorimo o tome i sprečimo prevarante da zarađuju na tuđoj nesreći - istakle je dr Grujičić.

2024 © - Vesti online