Sreda 20.02.2019.
14:57
Net Vision

Zamena stakla LCD-a na Samsung zakrivljenim ekranima - da li je moguća?

Promo
 

Da li je moguće u tom slučaju zameniti samo staklo ekrana, ako sve ostalo radi – moguće je, kao što možete saznati ako pozovete neki specijalizovani servis mobilnih telefona u Beogradu, Novom Sadu ili Nišu koji se bavi ovim poslom. 

Šta kažu u zvaničnom servisu?

Po informaciji koja se može dobiti od zvaničnog Samsung servisa samo staklo na recimo Samsung Galasy S9 ne može se zameniti. Kod njih je moguće samo zameniti kompletan ekran. Ako Vam je telefon u garanciji, ova vrsta kvara ne spada u garanciju i moraćete da platite punu cenu ekrana, koja nije mala. 

Većina servisa mobilnih telefona takođe se ne bavi ovim poslom već menja samo komplet ekrane. Razlog je što je za ovakvu vrstu servisa potrebna specijalna oprema i dosta znanja da bi se mogao obaviti. 

Da li neko u Srbiji menja staklo na Samsung zakrivljenim ekranima?

Međutim, u Srbiji postoji nekoliko specijalizovanih servisa mobilnih telefona koji se bave ovim poslom i menjaju samo staklo na Samsung telefonima sa zakrivljenim ekranima. 

Servis mobilnih telefona Doktor Mobil iz Beograda vrši zamenu samo stakla ekrana tzv. fabričku reparaciju na najnovijim Samsung mobilnim telefonima S serije sa zakrivljenim ekranima. Bilo da imate Samsung S6 edge, S7 edge, S8, S8 plus, S9, S9 plus, S10 – ako Vam telefon ispadne i slomi se samo prednje staklo moguće je zameniti samo staklo i time dosta uštedeti. 

I drugi poznatiji servisi se bave ovim poslom, pa pre nego se odlučite za zamenu kompetnog ekrana, potražite neki servis u Vašem gradu i raspitajte se. Zašto da plaćate dosta više ako ne morate?

Nadamo se da smo Vam ovim tekstom pružili novu informaciju koja Vam može uštedeti i stotinu evra. 

Zaštitite Vaš telefon na vreme

U isto vreme, pogledajte i nekoliko saveta kako da zaštite ekran Vašeg mobilnog telefona. Uvek je bolje sprečiti nego lečiti. Bez obzira da li imate Samsung ili iPhone mobilni telefon, da ne biste morali da se obratite za pomoć u neki od servisa mobilnih telefona, zaštite Vaš telefon od padova i udaraca unapred i uživajte u Vašoj maloj igrački. 

2024 © - Vesti online