Petak 15.02.2019.
18:49
Vestionline

Pojačani Voždovac za tili čas slomio Napretkovu odbranu (VIDEO)

facebook.com/fudbalskiklub.vozdovac
Stuparevićev prvi pogodak protiv Napretka

Voždovac ima pretenzije da se domogne plej-ofa pa se dobro pojačao u zimskom prelaznom roku. Vratio se veteran Predrag Sikimić, koji je svojevremeno otišao u Zvezdu, stigli su Lazar Arsić, nekadašnji igrač niškog Radničkog i Vojvodine, Dragoljub Srnić, dugogodišnji član Čukaričkog, Nikola Trujić, bivši krilni napadač Partizana, koji je igrao i u Napretku...

S druge strane kruševački tim, predvođen s klupe iskusnim Miloradom Kosanovićem, ostao je bez dva najznačajnija igrača. I Aleksa Vukanović, koji je s Nerminom Haskićem iz niškog Radničkog vodeći strelac šampionata (po 12 golova), i Miloš Vulić su otišli u Zvezdu. 

Pošto je to tako u rasporedu snaga dva tima posle zimskog predaha Voždovac je odneo ubedljivu pobedu. Iako pojačan sa strane, veliko mu je pojačanje i to što je 18-godišnji Filip Stuparević u klubu do kraja sezone, a onda odlazi u Votford. Bio je dvostruki strelac.

U Napretkovom sastavu od početka su zaigrali obojica tamnoputih igrača koji su nedavno doživeli neprijatnost u Kruševcu pošto su napadnuti. To su Senegalac Ibrahima Ndijaje i Kamerunac Regis Samjuel Baha. Napredak je pretrpeo treći poraz uzastopce, ali i dalje ima lepe izglede da ostane među osam timova koji će se boriti u doigravanju na proleće. 

Superliga, 22. kolo

Voždovac - Napredak 4:0 (Mihajlov u 10, Stuparević u 19. i u 68, Mašović u 22) 

Subota

Bačka - Partizan (13)

Mačva - Mladost (14)

Proleter - Radnik (14)

Radnički - Čukarički (15)

Zvezda - Vojvodina (16)

Nedelja

Dinamo - Spartak (14)

Rad - Zemun (14)

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо
2024 © - Vesti online