Petak 15.02.2019.
12:47
b92.net, Vestionline

Instagram influenserka bacala stolice sa 45. sprata nebodera

youtube.com/Toronto Sun
Marsela Zoi

Kako je preneo list San, Zoia je bacila dve stolice sa nebodera u Torontu u jutarnjim satima i one su sletele u blizini glavnog ulaza u zgradu. U to vreme obično ima ljudi na ulicama i mnogo saobraćaja, pa je sreća da niko nije povređen. 

Devojka koja je optužena za ugrožavanje života i imovine, predala se policiji nakon što je snimak na kom se vidi njen postupak koji je nazvan "idiotskim" postavljen na društvene mreže. 

- Nije to bila samo šala. To je bilo krajnje neodgovorno ponašanje koje je moglo da izazove ozbiljne povrede i smrt - rekao je gradonačelnik Toronta Džon Tori. 

Sa Instagram profila koji je najverovatnije povezan sa devojkom koja sebe opisuje kao influenserku, upućeno je izvinjenje:

- Izvinjavam se svima koje je moj postupak uvredio. Iskreno se kajem i prihvatam odgovornost. Niko nije povređen i zato prestanite da me uznemiravate. Mislila sam da su Kanađani fini, ali to nije istina... I ovde je toliko hladno, odlazim odavde - navedeno je na profilu. 

Nakon kratkog pojavljivanja na sudu, Zoia je puštena uz kauciju od 2.000 dolara i na sudu će se ponovo pojaviti 22. marta. 

Njen advokat je rekao da ju je sramota zbog ono što se desilo i da bi volela da se ništa od toga nije dogodilo. 

- Naravno, ona nikada ne bi želela da neko bude povređen - rekao je on.

2024 © - Vesti online