Sreda 13.02.2019.
17:35
blic.rs, Vestionline

Evo kako je Miljana Kulić zapravo kročila u svet poznatih

youtube.com/Zadruga Official
Miljana Kulić

Ona je navodno producenta "Zvezda Granda" non stop zvala telefonom kako bi je spojio sa raznim učesnicima. Kako nije mogao da je se oslobodi Žika Jakšić je nju predložio kao takmičara za jedan rijaliti.

- Žika me pozvao mesec dana pred početak našeg rijalitija "Hotel Maldivi", negde u maju 2015. Rekao mi je da je očajan i da više ne zna šta da radi sa jednom devojkom koja ga neprestano zove. Napomenuo mi je da ona proganja pevače, kako ima preko 200 SIM kartica sa kojih uznemirava ljude u koje je zaljubljena. Molio me je da je ubacim u "Maldive" da je skine sa grbače. Mi smo je pozvali na kasting. Čim je došla, naš producent je pričao s njom i posle nekoliko minuta mi je rekao: "Ovo je pravi materijal za rijaliti", kaže izvor "Alo-a" sa Hepi televizije.

- Kulićeva se nije dugo zadržala u pomenutom rijalitiju jer je maltretirala ostale učesnike zbog čega su je uputili na pregled kada je dobila i određenu terapiju. To je delovalo na nju, pa se promenila i počela da sarađuje sa produkcijom. Miljana je sad ubedljivo najpoznatija rijaliti zvezda - ističe sagovornik "Alo-a".

2019 © - Vesti online