Sreda 13.02.2019.
08:48
Vestionline

Bobijev intervju za "76ers" počeo sa: Imate li naočare za sunce? (VIDEO)

youtube.com/Philadelphia 76ers
Marjanović zaslepljen reflektorskim svetlom

Boban Marjanović je naprečac osvojio Filadelfiju, njene navijače i klupske radnike. Upečatljiv pojavom, neposredan i uvek nasmejan - takav je bio i u kratkotrajnom razgovoru koji je počeo njegovom šaljivom opaskom da su mu zbog zaslepljenosti reflektorskim svetlom za intervju neophodne naočare za sunce. 

Iz Klipersa je trejdovan zajedno s Tobijasom Harisom. I u Filadelfiji su Bobi i Tobi, a o tome je naš as rekao:

- To je bio božji plan. Tobijasova soba je bila do moje u Klipersima. Video sam ga da izlazi i pitao sam ga gde ćeš i on mi je rekao "da je trejdovan". I ja sam isto, rekao sam mu, pa smo uglas povikali: Tako je! Idemo zajedno. To!

O treneru Braunu:

- Čuo sam o njemu dobre, sjajne stvari. Svi kažu da je fin, duhovit, da se brine o igračima, ali još važnije - on je odličan trener. Sjajna je osoba.

O navijačima:

- Dok sam igrao u San Antoniju, u mojoj prvoj sezoni u NBA (2015/16), jednu od najboljih utakmica sam igrao u Filadelfiji. Svi su skandirali moje ime, svi su vikali: Boban, Boban. Bio SAM zaista iznenađen, kao hvala vam puno ljudi. Kada sam se god vratio i igrao utakmicu, bio sam veoma srećan i sada sam ovde i još sam srećniji.

2024 © - Vesti online