Sreda 13.02.2019.
00:40
Vestionline

Skica za Di Mariju u Teatru snova: Ugradio se u oba gola, preživeo pogibeljno remplovanje, pio pivo, psovao navijače koji su ga nekada bodrili (VIDEO)

EPA/Nigel Roddis
Bes se izlio prema navijačima koji su ga nekada bodrili

Centaršut iz kornera za prvi gol koji je Pari Sen Žermen dao Mančester junajtedu na Old Trafordu u prvom meču osmine finala Lige šampiona, a tačno dodavanje s krila u protivnapadu na peterac u koji se stuštio Mbape za, ispostavilo se, konačnih 0:2 - to je blago koje je izorao Anhel di Marija protiv kluba u kojem je proveo jednu sezonu (2014/15), između igranja u Realu i sada u redovima francuskog prvaka.

Došao je kao najskuplje pojačanje jednog britanskog tima ikada (skoro 60 miliona funti), potpisao je ugovor na pet godina, nije se snašao, a već uoči druge sezone holandski trener Luj van Gal ga nije poveo na letnju turneju u SAD. Bio je to jasan znak da su mu dani u Junajtedu odbrojani. U leto 2015. "sveci" su ga platili 44 miliona funti. Ugovor je potpisan na četiri godine. U međuvremenu je produžen do juna 2021.

Di Marija se vratio na Old Traford s drugim klubom. Možda i nije imao osvetničke pobude, ali je Mančesterov desni bek Ešli Jang u njemu i to pobudio kada ga je u duelu bez lopte ramenom grubo gurnuo izvan terena dok su trčali barabar. Argentinac se dobro ugruvao.

Nedugo zatim pronašao je Kimpembea za vodeći gol. Došlo je i njegovih pet minuta da se pun besa obrati Junajtedovim navijačima. Dok su se "sveci" radovali nedaleko od kornera iz kojeg je Di Marija uputio centaršut, Argentinac je ispsovao tribinu koja ga je nekada bodrila. Jasno se videlo s njegovih usana da ih pogrdno "časti" i na engleskom i na španskom.

Uzavrele su strasti i među publikom. Jednom mu je pred noge doletela pivska bočica, a Di Marija ju je, mrtav hladan, podigao s igrališta, oponašajući da pije iz nje. Nećemo napisati o kojem se proizvođaču radi, ali je marketinški efekat ispao veliki i to ni od kuda.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ді Марію закидали пляшками на "Олд Траффорд".

A post shared by Футбол (corespondento) on Feb 12, 2019 at 3:29pm PST

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#dimaria #psg #manchesterunited # #championsleague #2 # #goals #

A post shared by Hubert Delattre (hubertdelattre) on Feb 12, 2019 at 3:28pm PST

2024 © - Vesti online