Utorak 12.02.2019.
23:09
Vestionline

Može to i bez Nejmara i Kavanija: Podvig Pari Sen Žermena na Old Trafordu (VIDEO)

EPA/Nigel Roddis
Kimpembe je umakao i Matiću kada je doveo "svece" u vođstvo

Prebogatim poslovnim ljudima iz Katara, vlasnicima Pari Sen Žermena, smrklo se pred očima kad se povredio brazilski as Nejmar, koji je završio na štakama. Muka im je pripala i pošto je onomad iz stroja ispao i urugvajski golgeter Edison Kavani. 

Sada im je svanulo. "Sveci" se s Old Traforda vraćaju s velikih 2:0 za revanš na Parku prinčeva 6. marta. Golovi su pali u sedam minuta, a postigli su ih dva mlada lava Pari Sen Žermena i francuskog fudbala. Prvi je dao Kimpembe (23) u 53. minutu posle kornera, a drugi Mbape (20), koji se ubacio u kazneni prostor engleskog tima kao brzi voz. Oba puta loptu je tamo gde treba uputio Argentinac Anhel di Marija, koji je u Junajtedu igrao u sezoni 2014/15.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#PSG #ManUnited will PSG win the Championsleague this season? Follow Me: (MATCHGOLAZO1)

A post shared by MATCHGOLAZO (matchgolazo1) on Feb 12, 2019 at 2:24pm PST

Njihov zemljak i saigrač iz reprezentacije Pol Pogba dobio je drugi žuti karton u 89. minutu pa neće u otadžbinu na revanš. Nesmotreno je i pogibeljno startovao nad Brazilcem Danijem Alvesom. Nemanja Matić je odigrao ceo meč za domaćina. Bio je ukopan kad je Kimpembe ispred njega dočekao centaršut iz kornera za vodeći pogodak.

Porto je preko Adrijana Lopeza u 79. minutu dao pogodak nade za uzvratnu utakmicu, takođe 6. marta. Oba gola za Romu, u 70. i 77. minutu, postigao je njena velika nada 19-godišnji Nikolo Caniolo, koji je na početku ove sezone stigao iz Intera kao deo transfera Belgijanca Najngolana u suprotnom smeru. 

On je s 19 godina i 225 dana najmlađi dvostruki italijanski strelac ikada u jednoj utakmici Lige šampiona, a drugi najmlađi strelac posle Marija Balotelija koji je kao 18-godišnjak postigao jedan pogodak za Inter u remiju s Anortozisom 2008 (3:3).

Aleksandar Kolarov je bio standardan na Rominoj levoj strani.

2024 © - Vesti online