Sreda 13.02.2019.
06:30
b92.net, vestionline

Potvrđeno: Prvi Galaxy na preklop stiže 20. februara (VIDEO)

youtube.com/SuperSaf
 

Iz Samsunga je u ponedeljak stigla potvrda da će 20. februara, zajedno sa modelima nove Galaxy S10 serije, biti predstavljen i pametni telefon na preklop, za sada, još uvek nezvanično, poznat pod imenom Galaxy Fold, odnosno Galaxy F. 

Na svom zvaničnom Twitter nalogu Samsung je objavio tizer video sa pratećom porukom: 

"Budućnost mobilnog sveta biće otkrivena (tačnije "razmotana", engl. "unfold" - igra reči) 20. februara 2019". 

Video ne otkriva nikakve informacije o samom uređaju, već samo sadrži tekst "The Future Unfolds". 

Samsung je nedavno objavio promo video pod naslovom "Samsung Galaxy: The Future", u kome je nagovestio kako bi "F" trebalo da izgleda. 

Telefon sa savitljivim ekranom bi trebalo da ima dva displeja - jedan sa dijagonalom od 4,58 inča i drugi, kada se uređaj rasklopi, dijagonale 7,3 inča.

Manji ekran, koji se nalazi sa spoljnje strane telefona, imaće odnos stranica 21:9 i rezoluciju od 1.960 x 840 piksela. Veći unutrašnji ekran bi trebalo da ima odnos stranica 4,2:3 i rezoluciju od 2.152 x 1.536 piksela, prenosi GSM Arena. 

Do Samsungovog Unpacked događaja, koji će se održati u San Francisku, odnosno predstavljanja prvog "Fold" Galaxyja, kao i novih modela S10 serije deli nas tek našto više od nedelju dana, kada ćemo najverovatnije saznati sve detalje o začetniku novog trenda u mobilnoj telefoniji.

2024 © - Vesti online