Utorak 12.02.2019.
16:33
R. B. - Vesti

Poslaće u Kakanj 17.000 dolara

R. Berak
Zadovoljni: Deo učesnika humanitarne zabave

Vredni iseljenici iz Kaknja i okoline i njihovi prijatelji, zajedno sa oko 150 gostiju, uspeli su da prikupe novčana sredstva u iznosu od 17.000 dolara, koja će biti poslata u Kakanj.

Za posetioce je pripremljen švedski sto, a mlada i lepa Aleksandra Subotić je u u ime organizatora tokom večeri prikupljala i ažurirala donacije. Predsednica kola srpskih sestara "Ognjena Marija", koje deluje i radi u okviru ove crkvene opštine, Danijela Subotić, zajedno sa svojom porodicom, bila je dobar domaćin ove dobrotvorne zabave. 

R. Berak
Organizator: Aleksandra Subotić

Za muziku se pobrinuo "Braća Josipovići" bend sa dve gitare, solo Radomir (Beli) i bas Dragomir (Viki), harmonikom Aleksandar Stevanović  i bubnjevima Miki Suša. U muzičkom programu učestvovali su i Ružica Jondić i Marko Dakić. 

R. Berak
Molitva: Sveštenik Vladislav Šipovac

Starešina hrama, otac Vladislav Šipovac, očitao je molitvu i pozdravio goste a prisutnima se posredstvom telefona obratio i paroh crkve u Kaknju, otac Miroslav Vujičić, koji se unapred zahvalio na ovom divnom humanom gestu, napomenuvši da parohija opstaje iako u teškim vremenima, te da će hram koji je sagradjen davne 1925. godine biti obnovljen i spreman da  proslavi 100-godišnjicu postojanja.

R. Berak
Dobri domaćini: Predsednica kola sestara Danijela Subotić
R. Berak
Dobro raspoloženje: Za muzički program pobrinuo se bend braće Josipović
2024 © - Vesti online