Utorak 12.02.2019.
15:08
Vestionline

"Da se srpski sportisti osećaju dobro u Hrvatskoj"

twitter.com/gnkdinamo
Nenad Bjelica, trener Dinama

Trener Dinama Nenad Bjelica, govorio je o prvoj utakmici šesnaestine finala Lige Evrope, a takođe se dotakao i skandala koji se pre nekoliko dana dogodio u Splitu, gde su napadnuti vaterpolisti Crvene zvezde.

- Apsolutno sramotno, moramo osuditi takve događaje gde god da se dogode. Ovaj put se dogodilo u Splitu, a moglo se bilo gde dogoditi, apsolutno treba takve incidente maksimalno kažnjavati da se ne bi ponavljali. Mislim da treba reći da su hrvatski sportisti i srpski sportisti i u vreme rata imali dobre odnose, solidne odnose, isto tako i u ovom posleratnom periodu, a o tome dovoljno govore i regionalna liga u vaterpolu i u košarci.

- Tako da, s druge strane pokazujemo da to može i ovakve događaje moramo maksimalno osuditi, a vidim da su i hrvatska država kao i svi ljudi u hrvatskom sportu ovo osudili i ja jedino isto mogu samo osuditi i poželeti svima nama da ovakvih nemilih scena više ne bude, da se srpski sportisti u Hrvatskoj dobro osećaju, a isto tako hrvatski u Srbiji - rekao je Nenad Bjelica.

2024 © - Vesti online