Petak 06.08.2010.
11:19
Vestionline

Pavlović: Formirali smo tim pre kazne

FIBA je Crvenoj zvezdi zabranila transfere sve dok Slobodi iz Tuzle ne izmiri dug u iznosu od 200.000 evra na ime obeštećenja za Milana Miloševića i Elmedina Kikanovića.

"Što se tiče zabrane tranfera to nas nije mnogo pogodilo jer smo praktično već formirali tim za novu sezonu. Dug nije sporan, ali da bismo ga rešili obavezno je razumevanje druge strane. Očekujem da i Sloboda objektivno sagleda situaciju kako bismo mogli da sednemo za sto i napravimo dogovor prihvatljiv za obe strane. Reprogramiranje duga je jedino prihvatljivo rešenje. Uvereni smo da će u Minhenu imati razumevanja za našu specifičnu situaciju. Ova sankcija nas sprečava da dovedemo dva iskusnija igrača, kako bismo u potpunosti ispunili plan. Ali, verujem da ćemo pronaći kompromis", rekao je za "Sportski žurnal" Mirko Pavlović.

Inače, Crvena zvezda je još uvek u predstečajnom postupku i pokušava da se reorganizuje, a klub bi trebalo uskoro da dobije stečajnog upravnika koji će pokušati da reši problem duga od 12 miliona evra.

2024 © - Vesti online