Utorak 12.02.2019.
11:20
Vestionline

Rafa Benites ljut na sudije

twitter.com/nufc
 

Fudbaleri Njukasla i Volverhemptona su u ponedeljak uveče odigrali svoj meč 26. kola engleske Premier Lige, a meč je završen nerešenim rezultatom. 1:1.

Svrake su povele u 56. minutu preko Hejdena, a Volfsi su došli do izjednačenja u nadoknadi vremena, tačnije u 95. minutu utakmice i strelac tog izjednačujućeg pogotka bio je Boli.

Da je Njukasl dobio ovaj meč, pobegao bi iz zone ispadanja, a Benites smatra da je Boli faulirao golmana Dubravku pri postizanju ključnog gola.

Odmah po sudijskom zvižduku, španski stručnjak je utrčao na teren i pokrenuo raspravu sa sudijom, Grejemom Skotom.

Veoma besni Benites nije štedeo reči nakon bolnog remija.

- U Engleskoj ne razumeju pravila. Mogu da kažem mnogo toga, ali ništa to neće promeniti. Nije mi se dopala situacija na kraju utakmice. Morate da zaštitite golmana, ovde sam već godinama a i dalje mi je teško da objašnjavam. Možemo reći da je to bilo šta što želite. Možda je faul bio ranije napravljen na Almironu, možemo da kažemo šta god želite, ali to neće ništa promeniti - rekao je besni Benites.

- Ovakve situacije možete i drugačije da rešavate - samo izboksuješ loptu i gotovo. Znam da u Engleskoj ljudi misle da golman mora da bude snažniji jer će igrači ići direktno na njega - dodao je menadžer Njukasl Junajteda.

2024 © - Vesti online