Utorak 12.02.2019.
10:41
Story.rs, Vestionline

Milica Pavlović progovorila o svojoj karijeri, ali i privatnom životu

instagram/ senoritamilica
Milica Pavlović

Ko je bila Milica pre popularnosti?

- Normalna, ali ambiciozna devojka iz jednog sela kod Leskovca, Bunibroda - odgovorila je Milica i dodala da je kao dete bila temperamentna, lomila po kući, bežala kroz prozor i da su je često dočekivali sa predavanjima ali se u pubertetu dosta promenila i smirila.

- Odrasla sam sa bakom i dekom i to je bio najbolji i najlepši period. Oni su mi usadili prave vrednosti i ja se trudim da ih poštujem. Oni su me svemu naučili. Više njih volim od roditelja. Osećaj se ipak stvara godinama. Poruka za sve je da neguju svoju porodicu - rekla je Milica.

S obzirom na to da je odrasla sa bakom i dekom, mnoge interesuje da li su joj nedostajali roditelji.

- Razveli su se i bolje dobar razvod nego loš brak. Ja sam samo imala veću odgovornost da ne bi neko rekao kako se neprikladno ponašam. Nije tužna priča, ne treba mi sažaljenje! Ne želim da budem žrtva! Cenim borbenost! - kaže pevačica.

- U dubini duše znala sam da sam predodređena za ovaj posao. U osnovnoj i srednjoj školi sam govorila sebi: "Pazi šta radiš jer sve može jednog dana da završi u javnosti".

Milica priznaje da njen put nije bio nimalo lak i da je dosta suza proliveno.

- Povređivalo me to kako neko može da vam udeli kritiku, da vam sudi, a da vas ne poznaje, nije prošao put koji ste vi, a nisam ništa učinila nažao. Morala sam da trpim udarce i da odglumim kako sam jaka, a kada krenem kući posle snimanja, plakala sam. Retki su bili dobronamerni, svašta sam doživljavala. Moja je pobeda što sam se sa kulturom i vaspitanjem ophodila prema svima - ističe Milica.

Njen odnos sa majkom izazvao je mnogo pažnje, a ona na to kaže:

- To nije ružna tema. To je život. To su normalne stvari. Život je tako namestio. Zaista nisam osetila to što nije prisutna u mom životu, ma koliko to hladno zvučalo. Nisam pravila od toga tužnu priču niti mi je do toga stalo.

Priča se da je Milica pozajmila novac kako bi mogla da izda album.

- Da i uspešno vraćam! Velika količina novca za album je bila potrebna. Ja dobro zarađujem, ali sam morala još da pozajmim. Možete da zamislite toliko ludilo - zaključila je popularna pevačica.

2024 © - Vesti online