Ponedeljak 11.02.2019.
18:16
Vestionline

Zvanično: Rivers je Zvezdin!

EPA/ANDREJ CUKIC
Nekada u evroligaškim duelima, sada će mu Lazić biti kapiten

"Iskusni bek je i zvanično pojačao crveno-bele u koje donosi veliki kvalitet na terenu, radnu etiku, imidž ozbiljnog profesionalca i porodičnog čoveka", stoji u saopštenju kluba sa Malog Kalemegdaana.

Pojedinac koji može da igra na pozicijama beka i krila se veoma raduje dolasku u beogradski klub zbog atmosfere pre kojom se igra:

– Crvena zvezda je tako veliki klub sa veoma bogatom istorijom. Imao sam prilike u bliskoj prošlosti da igram u Beogradu, video sam sve… Ti navijači, ta atmosfera… Bilo je veoma uzbudljivo, bilo je sjajno. Ko ne voli da igra u takvoj atmosferi, pred takvim navijačima? Zato se veoma radujem zbog dolaska ovde i spreman sam da igram važne utakmice pred navijačima koji sa toliko strasti podržavaju svoj tim, da pomognem klubu da osvoji najvažniji trofeje i vrati se u Evroligu. To je moj cilj, izazov za mene, jer sam uvek išao za izazovima – rekao je Rivers, dodavši:

– Kada je me je menadžer obavestio ko me želi, i šta su ciljevi kluba… Vidite da sam već ovde u Beogradu i spreman. To dovoljno govori zar ne – zaključio je Rivers.

Lekarski pregledi su prošli uspešno, a da sigurno menja klub je nagovestio i na društvenim mrežama.

2024 © - Vesti online