Nedelja 10.02.2019.
12:11
Novosti

Skandal u kraljevskoj porodici: Princ Čarls ima vanbračnog sina?

EPA/Neil Hall
Princ Čarls

Sajmon, koji sebe naziva princ Sajmon, želi da ide na DNK analizu i "okonča 40 godina potrage". Dorante-Dej, čije je srednje ime Čarls, rođen je 1966. godine u Gosportu, u grofoviji Hempšir. 

Ako je istina to što on tvrdi, začet je 1965. godine, kad je Čarls imao 17 godina, a Kamila 18. To ruši i zvaničnu verziju Čarlsove i Kamiline ljubavne priče, po kojoj su se oni upoznali 1970. godine. 

Sajmona je usvojila njegova baka Vinifred, koja je radila za kraljicu Elizabetu i princa Filipa. On tvrdi da mu je baka često otvoreno govorila da je "Čarlsov i Kamilin sin". 

- Nije mi to nagoveštavala, nego mi je otvoreno govorila. Neko je komentarisao strukturu moje vilice i rekao da je ista kao kod Njenog veličanstva. Kosa mi je bila kao Kamilina - kaže on. 

"Princ Sajmon" je nedavno, u jednom intervjuu, istakao da je uveren da bi se za njega saznalo da princeza Dajana nije poginula u automobilskoj nesreći 1997. godine. 

- Verujem da je Dajana znala za mene i da je složila sve kockice mozaika. Misllim da je stigla do tačke kad je pronalazila sve više odgovora o sopstvenom životu, o tome kakvo joj je zlo učinjeno, i da je nameravala to da objavi - naveo je on. 

Čarls iz braka sa princezom Dajanom ima sinove Vilijama i Harija, a Kamila iz braka sa Endrjuom Parkerom Boulsom ima sina Toma (44) i ćerku Loru (41).

2024 © - Vesti online