Nedelja 10.02.2019.
09:19
kurir.rs

Posle svega što se Dei desilo, oglasio se Mladen Mijatović (FOTO)

instagram/printscreen
Dea Đurđević

Ponosan na to kako je izdržala stravu, a zatim i zahtevnu operaciju, podelio je jedan njihov zajednički trenutak putem društvene mreže Instagram uz poruku:

"Moja Dea je heroj".

instagram/printscreen
 

Podsetimo, Dea je u stravičnom udesu tri automobila i dva autobusa u Ulici heroja Milana Tepića povređena u ranim jutarnjim satima kada je napustila vozilo radi provere i utvrđivanja štete.

U tom trenutku, GSP autobus je naleteo na voditeljku i doslovno je "pokupio" na trotoaru. Ona je počela da oseća ruku koju joj je autobus otkinuo, a koju su lekari uspeli da joj spasu tokom petočasovne operacije.

- Poslednja saznanja su da je njeno zdrvastevno stanje poboljšano. Lekari su zadovoljni operacijom i postoperativnim tokom. U nedelju ističu 72 sata nakon operacije i to je taj rok koji treba da bude ispoštovan kako bi se na najbolji način video rezultat operacije - istakao je Mladen o Deinom oporavku.

On je nije video nakon operacije zbog virusa koji vladaju, zbog čega je ispoštovao zahtev medicinskog osoblja da joj niko ne prilazi niti da joj dolazi u posetu.

- Preporuka lekara je da bude izolovana od spoljnog sveta zbog gripa i ostalih infekcija koje bi mogle da iskomplikuju situaciju. Dea se nalazi na odeljenju intenzivne nege, a od medicinskog osoblja s kojim komuncira sam saznao da je izuzetno stabilna, psihički jaka i da se ne sećaju da su imali takvog pacijenta. Oni kažu da ne pamte da je nekada pacijent sa tako teškim povredama bio dobro raspoložen, da se tako ponaša i ima toliko energije - otkrio je Mijatović.

2024 © - Vesti online